Varázsszer igenis létezik!

0
231

Kisgyermekes anyukaként neked is problémát okoz, hogy megfázás, köhögés esetén milyen gyógyszert adj gyermekednek, amit hajlandó bevenni és kellőképpen hatásos? Van egy jó hírünk: létezik ilyen készítmény!

Hogyan válassz?

Ha gyermeked megfázott, hurutosan köhög, olyan készítményt keress, amely több fronton is segíti a gyógyulási folyamatot: Egyrészt felszakítja a letapadásokat, másrészt segíti a váladék felköhögését, ezen kívül óvja a légzőrendszert és segíti annak gyógyulását.

Ha gyermekednek antibiotikum-kúrát írt fel az orvos, olyan köptetőt válassz, amely segíti az antibiotikum hatásának kifejtését és azzal akár egyidőben is bevehető. Így egy kalap alatt megoldjátok a készítmények bevételét és csemetéd nem érzi úgy, hogy folyamatosan gyógyszerekkel üldözöd.

hirdetés

honey-924174_640

Már attól sem kell tartanod, hogy küzdened kell gyermekeddel, vegye már be a borzasztó ízű kanalast, hiszen létezik olyan, váladékoldást segítő köptető, amely kifejezetten kellemes, málnaszörp ízű.

Ha kisbabád van, akkor figyelj oda arra is, hogy olyan készítményt válassz neki, amely 0 éves kortól adható.

Miért fontos a jó választás?

Egy jó készítmény megkönnyíti a gyógyulást, lerövidíti a lábadozás időszakát és segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, nem az immunrendszer ellen dolgozik. Ám a hatékonyság mellett épp ilyen fontos az is, hogy gyermeked a gyógyszerre ne büntetésként tekintsen. Szerencsére már létezik nagyon kellemes ízvilágú köptető, ami egyáltalán nem keserű, így csemetédnek nem lesz tőle hányingere és mivel szirup formában kapható, nem okoz nyelési nehézséget sem.

Infinety hirdetés

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!