H. Murkoff – Sh. Mazel: Az a 9 hónap – Terhesnapló

Az-a-9-hónap_Terhesnapló.jpg

Hónapról hónapra és napról napra, hogy megörökíthesse a baba „készülődésének” emlékezetes mozzanatait a pozitív terhességi teszttől az első ultrahangfelvételig. A baba megmozdulásától a terhesség hónapjain át a szülésig és a boldog pillanatig, amikor gyermekét a karjában tartja.

Fontos időpontok, elintézendők és beszerzendő holmik feljegyzésére: hogy mindig tudja, mikor esedékes a soron következő vizsgálat, feljegyezhesse az eredményeket és számba vehesse, mi mindent kell a babának beszereznie.

Minden egy helyen itt van: ráadásul feljegyezheti, mit érzett ön és partnere, míg várták a babát; ide beragaszthatja az első ultrahangfelvételt, és megörökíthet minden olyan pillanatot, amit később is szívesen felidézne.

Park Könyvkiadó, 274 oldal, spirálos kartonált, www.parkkiado.hu

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkH. Murkoff–A. Eisenberg–S. Hathaway: Az a 9 hónap
Következő cikkBakos Mária: A gyerek – fogantatástól egy éves korig

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..