Rendőrök kísérték kórházba a vajúdó nőt

Rendőrautó felvezetésével vittek kórházba egy vajúdó nőt csütörtökön Veszprém megyében – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.Gaál Csaba elmondta: a zirci rendőrőrs parancsnoka és egy körzeti megbízott a 82-es főutat ellenőrizte, ahol a hóban elakadt kamionok műszaki mentése folyt éppen. A gépkocsisor a nehezen járható útszakaszon a mentés miatt feltorlódott, időnként beállt. Egy férfi rohant oda az egyenruhásokhoz, és elmondta, hogy a veszprémi kórház szülészetére tart vajúdó feleségével, de járművük az álló gépkocsisorban vesztegel.

A rendőrök egy megkülönböztető jelzést használó járőrautóval, a férfi járművét felvezetve elindultak Veszprém irányába, közben rádión értesítették a megyei ügyeletet, így a veszprémi rendőrök gondoskodtak arról, hogy a nehezen járható utakon mindig gyorsan átjussanak. Az ügyeletes telefonon értesítette a kórházat, így amikor odaértek, már várták a nőt – ismertette a szóvivő.

MTI

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA túlzott tisztaság ára – kozmetikumok és allergia
Következő cikkMargó naplója 10: Új lakónk, a „pakolómanó”

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..