Budapesti Vidámpark – Programkavalkáddal kezdődik a visszaszámlálás

249837_215167718516454_3062242_n-240x300.jpg

Közel 175 nap múlva véget ér az idén 175 éves „Budapesti Vidámság”. Bár a Vidámpark nemsokára bezár, utolsó évadját színes programok teszik emlékezetessé a látogatóknak.

A megszokott játékok mellett sok meglepetést tartogat az utolsó évad, köztük egy Vidámságvásárt is, ahol az egyedi csecsebecsék szerelmesei, a hasznos és környezetbarát holmik hívei, kicsik és nagyok egyaránt találhatnak kedvükre való portékát. 

A májusi programsorozat Vurstli fesztivállal és egy díszes májusfa felállításával indul. Ezt követően négy napon át egy percre sem áll le a mutatványosok táncbemutatókkal, gyerekkoncertekkel és vásári falatokkal fűszerezett majálisa. A színesebbnél-színesebb játékokat a legnagyobb magyar utazó társulat: a Vándor Vurstli biztosítja.

Május 4-én egy látványos tűz show bemutatóval veszi kezdetét a széles körű népszerűségnek örvendő Vidámparki Éjszakák rendezvénysorozat is, mely változatlan áron teszi elérhetővé a fényárban úszó játékok élményét.

A Vidámpark történetét és a Parkról szóló érdekességeket egy képes emlékkönyv és egy most nyíló állandó kiállítás gyűjti csokorba, melyet szeptember végéig a Körhinta csarnokában tekinthet meg a nagyérdemű.

A létesítmény idén is számos kedvezménnyel igyekszik majd mindenki számára elérhetővé tenni az önfeledt kikapcsolódás élményét. A belépők sorban állás nélkül, online is megvásárolhatók a jegymester.hu oldalon. Az állandóan frissülő programhírekért érdemes felkeresni a Park facebook oldalát és honlapját is, ahol az egész éves nyitva tartás mellett a csoportos- családi- és diákkedvezmények is megtalálhatók.

Szólj hozzá Te is!