Jogi közlemények

Adatvédelem, cookie kezelés

2018. május 25-től hatályos, a nemzetközi és Európai uniós szabályozásnak megfelelő Adatvédelmi Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod el. 

A sütikről és azok beállításairól itt olvashatsz.

A Weboldal tartalmának másodközlése

A Weboldalon található tartalom a babafalva.hu szellemi tulajdonát képezi és a babafalva.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A Weboldal egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából a számítógép merevlemezére mentheted, vagy kinyomtathatod, ám ebben az esetben sem válsz jogosulttá a Weboldal így többszörözött részének a tovább-használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.

A Weboldal linkelése

Amennyiben saját weboldaladon a babafalva.hu oldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, kívánsz elhelyezni, azt kizárólag a következő feltételek betartása mellett teheted meg.
1. A Link kizárólag a babafalva.hu tartalmára mutathat, a tartalom többszörözése, másolása vagy frame-ek (illetve egyéb keretek) használata nem lehetséges.
2. A Hivatkozó Weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a babafalva.hu javasolja, vagy egyébként támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását.
3. a Hivatkozó Weboldal nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt a babafalva.hu és a Hivatkozó Weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a babafalva.hu-ról;
4. A Hivatkozó Weboldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy közízlést sértő tartalmat.

Ezen szabályoktól eltérni csak a babafalva.hu-val kötött írásbeli megállapodás alapján lehet.

A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a babafalva.hu jogosult lesz a Weboldalra mutató Link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.

Felelősség-kizárás

A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A saját vagy gyermeked egészségét érintő kérdésekben fordulj orvosodhoz vagy gyermeked orvosához.

A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a babafalva.hu tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül a babafalva.hu az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A Weboldalon a hozzászólásokban található véleményeket a babafalva.hu nem ellenőrzi, ebből kifolyólag az ott olvasható véleményekért semmilyen felelősséget nem vállal, és amennyiben tudomására jut, hogy valamely vélemény vagy hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a vitatott tartalmat azonnal eltávolítja és a tartalom elhelyezőjétől kára megtérítését követeli. A tartalomért a felelősséget kizárólag az azt elhelyező viseli.