Otthagyta 1 éves gyermekét egy elhagyatott házban – elképesztő dolog történt

FELHASZNÁLT IRODALOMBored Daddy
FORRÁSBy Kelly White - Feb 6, 2022
Otthagyta 1 éves gyermekét egy elhagyatott házban - elképesztő dolog történt
Otthagyta 1 éves gyermekét egy elhagyatott házban - elképesztő dolog történt

Otthagyta egy anya 1 éves gyermekét egy elhagyatott házban. Több mint tíz évvel ezelőtt valami szörnyűség történt Jaroszlavlban, egy orosz városban, amely soha nem felejti el ezt a dolgot.

Egyik nap a fent említett városban, nem sokkal ezelőtt a szomszéd hallotta, hogy egy kisbaba sír egy nem messze lévő házban, de akkoriban nem sokat gondolkodott ezen, és visszatért a mindennapi életébe. Hiszen a gyermek sírás gyakori lehet családok esetén.

A következő napokban észrevette, hogy a baba továbbra is vigasztalhatatlanul sír, de addigra senki nem látott életjelet a házból, soha nem égtek a lámpák, vagy nem volt semmi jele bármilyen tevékenységnek. A szomszédok nagyon aggódni kezdtek, és kihívták a rendőrséget, hogy járjanak utána mi lehet a gond.

Amikor a rendőrök bejutottak az elhagyatott és üres házba, látták, hogy a korábban ott lakók elvitték minden holmijukat, kitakarították a házat és eltűntek. A házban csak a kisbabájuk maradt, milyen borzasztó! A kislány egy éves volt, és egy piszkos hideg padlón találták meg, ahol már jó eséllyel több napja egyedül volt.

A hatóságok tovább nyomoztak, és kiderült, hogy a babát Liza Verbitskaya-nak hívják, a szülei nem voltak sehol, és senki sem találta meg őket.

A kis Lizát orvoshoz vitték, és jó pár napig a kórházban lábadozott, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a megpróbáltatások után valóban egészséges. Amíg a kórházban volt, volt egy nő, akit Inna Nikának hívtak, ő vigyázott beteg fiára, és éjjel-nappal ott volt. Egy bizonyos napon véletlenül sikolyt hallott a szomszédos kórházi szobából, és kíváncsiságból és aggodalomból benézett a szobába, hogy megnézze, mi történik.

otthagyta, Liza, bored daddy
YouTube/РЕН ТВ. Новости (boreddaddy)

A kis Liza ott volt a szobában, és Inna anyai húzást érzett a kislány felé.
Attól a naptól fogva Inna minden nap meglátogatta Lizát, és ruhákkal, étellel és játékokkal kedveskedett neki.

Kerti medencék

Inna egy nap meglátogatta Lizát, mint minden második nap, de Lisa nem volt ott, elment. Kiderült, hogy a kislányt elég erősnek tartották ahhoz, hogy a kórházi gondozásból árvaházba engedjék. Inna üresnek érezte magát, és nagyon vágyott arra, hogy újra találkozhasson a kislánnyal, annyira, hogy úgy döntött, megkeresi őt!

Amikor megtalálta, úgy érezte, nincs kétsége, örökbe akarja fogadni a kislányt. Inna a lehető leghamarabb elkezdte az örökbefogadási folyamatot, és sok papírmunka után Liza engedélyt kapott, hogy Innával és családjával éljen, ahol úgy szerette őt, mint a sajátját.

Amikor Inna Lizát örökbe fogadta, a papírmunka és a késések miatt majdnem két éves volt. Annyira félt a hangos zajoktól, hogy nem tudott enni sem. Nagyon traumatizált volt…

Inna minden eddiginél eltökéltebb volt, hogy megadja a kislánynak azt a szeretetet, amire mindig is szüksége volt, és sötét időszakait egyértelműen a múltban hagyhassa.

Liza nehezen tanult meg járni, miután otthagyta a családja, de ahogy idősebb lett, Inna beiratta egy tánciskolához…

YouTube/РЕН ТВ. Новости

…remélte, hogy ott majd jobban érzi magát, és ez segíti fejlődését. Hogy pontosan miért, azt senki sem fogja 100%-ig biztosra venni, de annak a szeretetnek és törődésnek köszönhetően, amit fogadott anyjától kapott, Liza nem sokkal később úgy virágzott, mint bármely más vele egykorú lány.

Házi feladat végzése kevesebb munkával – lehetséges

Liza valóban sötét bőrű volt, ellentétben a testvéreivel, és kilógott, mint egy fájó hüvelykujj, tényleg nem volt könnyű az élete, ahogy nőni kezdett. Inna mindig azt mondta a lányának, hogy soha ne hallgasson másokra, mert könnyen hajtja őket a féltékenység.

A most tinédzser Liza több szépségversenyt, számos tehetségkutatót nyert, és első munkáját divatmodellként dolgozta. Elképesztő kontraszt azzal, hogyan indult az élete és hogyan sikerült neki! Modellkarrierje miatt orosz híresség lett, olyannyira, hogy vér szerinti édesanyja értesült róla. Majd természetesen fel akarta venni vele a kapcsolatot! Liza nagyon nem akarta, hogy kapcsolatba lépjenek egymással, az anyával, aki eldobta őt kisbabaként.

hirdetés
Ha van kimeríthetetlen téma és témán belüli kérdéskör ezen a csodálatos bolygón, úgy vélem ezek pontosan a gyereknevelés és a család témakörei. Minden nap hoz némi változást, mindig jönnek újabb és újabb fordulatok a világban, mindig lesznek időszerű kutatások, melyekről igenis érdemes írni. Önnön gyermekkori tapasztalatokat, személyes gondolatokat, szakmai cikkek fordításait öntöm szavakba. Az írás az életem fő mozgatórugója. Legyen szó cikkekről vagy versekről, izgalmasnak és gyönyörűnek találom az alkotás ezen módját. Az információáramlás könnyeden zajlik modern világunkban, ezért nagy lehetőség számomra, hogy egy ilyen nagyszerű közösséggel oszthatom meg mondandómat, mint amilyenek Ti vagytok!
Előző cikkEgri Színház – hat nagyszínpadi bemutatóra készül
Következő cikkMuzsikál az erdő – Május végén Kecskeméten és térségében várják a közönséget

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .