2021 karácsonyi ajándékötletek kisgyerekeknek

2021 karácsonyi ajándékötletek kisgyerekeknek
2021 karácsonyi ajándékötletek kisgyerekeknek

Karácsonyi ajándékötletek, vajon korai az ötletelés? Hiszen a boltok már bőven feltöltötték polcaikat mikulás édességekkel és karácsonyi dekorációkkal. Még egy pár hét, de az is lehet, hogy elég hozzá nap, és mindenhonnan a Jingle Bells fog szólni.

Lány, Ajándék, Ajándékokat, Karácsony, Gyerekek, Ünnep, karácsonyi ajándékötletek
pixabay

Habár a kisgyermekek sokat tudnak segíteni a szüleiknek, amikor megírják (vagy anyuval megíratják) a Jézuskának szóló kívánság levelet, olykor mégis gondba ütközhet a szülő ajándékvásárlással kapcsolatosan.

Nem árt tehát előre ötletelni, hogy ne legyen kapkodás az ünnepek előtt. Mi ebben szeretnénk segíteni nektek.

Nézzünk is néhány klasszikus, jól bevált ajándékötletet kisgyerekeknek, karácsonyra.

Társasjáték karácsonyra

Monopólium, Kanadai, Játszma, Meccs, Játszani
pixabay

A társasjátékok hamar a család kedvenceivé válhatnak, mivel ebben tényleg együtt, közösen is részt vehettek. Tehát ez nem csak a gyermeknek lehet jó ajándék, hanem kiváló csapat-összerázó is. Társasjátékozás közben a gyerkőc logikája is fejlődik, valamint megtanul csapatban, közösségben játszani és megismeri mit jelent nyerni vagy veszíteni.

Karácsonyi ajándékötletek – plüssök

Mégis ki tud ellenállni a pihe-puha plüssöknek? Na jó, jó… biztosan valaki ellen tud állni nekik, de én személy szerint még így fiatal felnőttként is imádom őket. Nincs olyan alkalom, hogy egy boltban oda ne menjek megölelni egyet, ha meglátom. Ezt még emlékszem kisgyerekként is épp így gondoltam és eszerint is cselekedtem. Miért ne csalhatna mosolyt a fa alatt megbújó plüss állat, baba, vagy bármilyen plüss mackó? Klasszikus és kiváló ajándékötlet!

Lány, Teddi Maci, Visz, Plüss, Plüssjáték
pixabay

Kerékpározás az egészségért, vegyetek kerékpárt a gyermeknek!

Bicikli, Kerékpár, Sárga, Virág, Életmód, Fal, Régi
pixabay

Ha már ajándék, akkor miért ne lehetne olyan, ami hasznos és egészséges életmódra is nevel? Ha még nincs kerékpárja a gyermeknek, itt az ideje, hogy vigyen neki egyet a Jézuska! Kiváló sportolási lehetőség lehet az egész család számára. Sőt! Ha még nem tanult meg a gyermek kerékpározni, végre bevezethetitek a kétkerekű csodák világába. Na persze, először inkább csak négy keréken 🙂 csak óvatosan!

Kreatív és fejlesztő játékok

Kellemest a hasznossal, nemde? A fejlesztő és kreatív játékok világában az a jó, hogy egyszerre szórakoztatnak és tanítanak is. Két legyet egy csapásra!

Most, hogy elérkezett az ősz kellős közepe, a levelek már jócskán szivárványszínekben tündökölnek és elhozták magukkal a legjobb akciókat. Íme a legjobb őszi ajánlatok és akciók a pepitán!

hirdetés
Ha van kimeríthetetlen téma és témán belüli kérdéskör ezen a csodálatos bolygón, úgy vélem ezek pontosan a gyereknevelés és a család témakörei. Minden nap hoz némi változást, mindig jönnek újabb és újabb fordulatok a világban, mindig lesznek időszerű kutatások, melyekről igenis érdemes írni. Önnön gyermekkori tapasztalatokat, személyes gondolatokat, szakmai cikkek fordításait öntöm szavakba. Az írás az életem fő mozgatórugója. Legyen szó cikkekről vagy versekről, izgalmasnak és gyönyörűnek találom az alkotás ezen módját. Az információáramlás könnyeden zajlik modern világunkban, ezért nagy lehetőség számomra, hogy egy ilyen nagyszerű közösséggel oszthatom meg mondandómat, mint amilyenek Ti vagytok!
Előző cikkZeneVarázslat zongoraverseny és -fesztivál
Következő cikkKarácsonyi MosolyManók adománygyűjtés

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .