2016-ban is érkeznek a hazai és külföldi sztárbabák!

A gyermekáldás mindig boldog pillanat, nincs ez másként a sztároknál sem. Természetesen 2016 sem fog elmúlni híres kisbabák érkezése nélkül. Összegyűjtöttük, kik néznek hamarosan szülői örömök elé itthon és külföldön.

Anne Hathaway 

Sokáig sikerült titkolnia, végül Anne Hathaway maga jelentette be a nagy hírt Facebook-oldalán egy hatalmas pocakos fotóval. Az Oscar-díjas színésznő és férje, a szintén filmiparban dolgozó Adam Shulman első gyermekének örülhet hamarosan.

Pásztor Anna

Mindenórás terhes Pásztor Anna második gyermekével: a népszerű énekesnő 2 éves kisfia, Benji mellé egy kislány érkezhet most már napokon belül. Az Anna and the Barbies frontasszonya egy extravagáns várandós fotósorozatban is megmutatta magát rajongóinak közösségi oldalán.

Csobot Adél 

Tavaly októberben robbant a bomba: Csobot Adél várandós párjától, Istenes Bencétől. A mindössze 21 éves énekesnő úgy nyilatkozott, nem bánja, hogy fiatalon lesz édesanya.

sztb1_

Majka 

A két hazai híresség, Majoros Péter „Majka” és Dundika szintén gyermekáldásnak örülhet: idén egy újabb kisfiú érkezik a 4 éves Marián mellé.

Kelly Clarkson 

A népszerű amerikai énekesnő második gyermekével van áldott állapotban, férjével, Brandon Brackstockkal három éve házasok. Egy fiúgyermek boldog szülei, a kis River hamarosan egy kisöccsnek örülhet.

Jamie Dornan 

A Szürke ötven árnyalatának sztárja, Jamie Dornan hamarosan újra apai örömök elé néz: felesége, Amelia Warner ismét várandós. A pár 2012-ben házasodott össze, egy kislányuk van, aki a különleges Dulcie nevet viseli.

sztb2_

Ginnifer Goodwin 

Az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat két főszereplője, a Hófehérkét és a herceget alakító Ginnifer Goodwin és Josh Dallas tavaly novemberben jelentették be, hogy úton van második gyermekük. A két színész 2011-ben ismerkedett meg egymással, kisfiúk 2014-ben született meg.

Michael Bublé 

A népszerű kanadai énekes és argentin felesége, Luisana Lopilato tavaly júliusban jelentette be, hogy második gyermeküket várják. Nemrégiben az is kiderült, kisfiú csatlakozik a családhoz.

 

Szólj hozzá Te is!