Cartoon Network: áprilistól 24 órában, új sorozatokkal

2015. április 1-től 24 órában lesz látható a Cartoon Network, hazánk elsőként indult, kifejezetten gyerekeknek szóló csatornája. Az eredeti gyártású sorozatokat, örökzöld kedvenceket, és más stúdiók animációs világsikereit bemutató csatorna az éjjel-nappali sugárzással erősíti pozícióját a magyar piacon, így válva a gyerekek, valamint rajzfilmrajongók számos korosztályának vezető szórakoztató platformjává.

Az új műsorstruktúra este kilenc óra utáni sávjában olyan közkedvelt, díjnyertes vígjáték sorozatok láthatók majd, mint a Kalandra fel! vagy a Gumball csodálatos világa, a késő esti órákban sugárzott műsorok, mint például a Chop Socky Chooks vagy a DC Comic legendákat felvonultató Fantasztikus Négyes pedig egyedi stílusvilággal, humorral és akciódús képsorokkal várják az idősebb rajzfilmrajongókat. A főműsoridő megmarad a legifjabbaké: itt továbbra is a Cartoon Network sorozatokra jellemző újító szellemiségű, egyedi humorú, kortárs sorozatok láthatók majd.

cartoon

Az új, 24 órás Cartoon Network vadonatúj eredeti produkciókkal és díjnyertes kedvencekkel, valamint népszerű sorozatainak új évadjaival indul. A Cartoon Network első animációs minisorozata, a Túl a kerítésen április 6-tól látható. A sorozat két testvér, Wirt és Greg rejtélyekkel és váratlan fordulatokkal teli történetét mutatja be.

Infinety hirdetés

A tíz epizódból álló, gyönyörűen kidolgozott, titokzatos modern tündérmese alkotója Patrick McHale, aki korábban a nagysikerű Kalandra fel! sorozat kreatív rendezője volt. Wirt és Greg eltévednek az ismetlen erdejében, miközben az időben is ide-oda sodródnak. Egy bölcs, öreg favágó és egy kismadár, Beatrice siet segítségükre, hogy megtalálják a hazavezető utat. A sorozat alapjául a Tome of the Unknown című rövidfilm, a Cartoon Network Studios alkotása áll.

A Cartoon Network műsorkínálata olyan újgenerációs, eredeti gyártású sorozatok új epizódjaival is bővül, mint például az áprilisban induló Nagyfater bátyó, májustól pedig képernyőre kerül a Stever Universe, a Clarence, a Gumball csodálatos világa, a Ben 10 Omniverzum és a Parkműsor. A világszerte széles rajongótábornak örvendő LEGO-sorozat, a Ninjago: a Spinjitzu mesterei is új évaddal jelentkezik júniusban.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!