Az IKEA SMILA fali lámpák rosszul rögzített zsinórja fulladást okozhat

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki IKEA SMILA fali lámpát vásárolt, hogy haladéktalanul ellenőrizze a lámpa elhelyezését, és győződjön meg arról, hogy a gyermek nem éri el a lámpát és a vezetéket, amennyiben azok a rácsos ágy, kiságy vagy járóka közelében vannak felszerelve, illetve arról, hogy a vezeték biztonságosan a falhoz van rögzítveA lazán rögzített zsinórok csecsemőkre és kisgyermekekre fulladásveszélyt jelentenek.

Az IKEA értesült egy tragikus balesetről, amikor egy rácsos ágyban fekvő csecsemő belegabalyodott a SMILA fali lámpa zsinórjába és megfulladt.

Az IKEA kiegészítő készletet biztosít a termékhez.

lámpa1Arra kérik a vásárlókat, hogy lépjenek kapcsolatba az áruházak cserepultjánál dolgozó munkatársakkal, vagy forduljanak a vevőszolgálathoz a díjmentesen hívható (1) 460-3160 telefonszámon, hogy átvehessék munkatársaktól az ingyenes kiegészítő készletet, mely egy fulladásveszélyre figyelmeztető címkét, biztonsági útmutatót és öntapadós rögzítőket tartalmaz a lámpa zsinórjának falhoz rögzítéséhez.

Az IKEA emlékeztetni szeretné a vásárlóit, hogy bármely zsinóros termék, például árnyékoló vagy roló fulladásveszélyt jelenthet.

Hozzáférhető zsinórokat, vezetékeket kisgyermekektől mindig biztonságos távolságban kell elhelyezni.

 Az IKEA elnézést kér mindenkitől az esetleges kellemetlenségekért.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkAllergénmentes karácsonyi menü gyermekeknek
Következő cikkSzépítkezés terhesség alatt, karácsony előtt

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..