Békásmegyeren kikapcsolódhat az egész család

hb1-300x198.jpg

Az Óbudai Nyár záróeseménye hagyományosan a békásmegyeri, Csobánka téren tartott egynapos fesztivál, amely méltó befejezése a rendezvénysorozatnak. Itt augusztus 31-én, szombaton feltöltődhet a család minden tagja, mielőtt visszatér az óvodába, iskolába, munkahelyre. A délelőtti programok a gyerekeké, este pedig a felnőtteknek szólnak a koncertek, melyre minden évben több ezren kíváncsiak.
hb1Ízelítő a programból:
Egész nap ipar- és népművészeti vásár.
10.00     Furfangos csodavilág – Mókás fizika, ügyeskedő, régi játékok, furfangos feladványok, kísérletek showja konyhai eszközökből, ördögi lakatok, zsonglőrködő, legkisebbek szeglete.
10.00     Fabula Sátorbábszínház – Óriásbáb-csalogatás, bábjátékok, vásári játékok, kézműves foglakozás, bábkészítés, játékos versenyek.
15.00     Bab Társulat – Fenevadak az utcán
16.00     Bódy Magdi és Weszely Ernő – lemezbemutató koncert. Bódy Magdi a jazz, a musical és a popzene világában egyaránt otthonosan mozgó, komoly karriert befutott énekesnő. Weszely Ernő harmonikás, dalszerző, énekes, kinek lehengerlő előadói stílusát és sajátos humorát a jazz, és a francia sanzonok szerelmesei jól ismerik.
18.00     Brassdance – 5 rézfúvós és egy dobos izgalmas találkozása, ami nélkülözi a zenei műfajok korlátait.
20.30     Karthago – A ‘80-as évek egyik meghatározó, és legnépszerűbb magyarországi rock együttese különleges, úgynevezett amerikai típusú west coast zenéjével a mai napig sikeres.

Szólj hozzá Te is!