Családi farsang a Kolompos Együttessel

Farsangi mulatságra várja a családokat a Budapest Jazz Club (BJC) a Hollán Ernő utcában vasárnap. A talpalávalót a Kolompos Együttes húzza, a maskarában érkezők között a szervezők ajándékokat sorsolnak ki. A BJC Szeleburdi Vasárnapok elnevezésű családi programsorozatával egészen április végéig várja az érdeklődőket.

A legnagyobb tetszést arató maskarában megjelenő gyerkőc indíthatja el a koncertfelvételt, amelynek a nézők által megszavazott dala rákerül a Best of Szeleburdi Live válogatás lemezre – tájékoztatta Szeli Dóra Réka szervező az MTI-t.

farsangkolomposA Kolompos együttes 1988-ban alakult, autentikus magyar népzenét játszik. Az együttes tagjai 1990-től kezdve muzsikálnak gyermekeknek, óvodákban, iskolákban, gyermektáncházakban ismertetik meg a kicsikkel a népzene, néptánc és népszoká-sok alapjait. Mindezt szórakoztató formában teszik, elsősorban az élményszerzés a cél, hogy a jó hangulatú, vidám, játékos, táncos-zenés mulatságokon megszerettessék a 3-10 éves gyermekekkel a magyar népművészetet.

A tavaly szeptemberben indult Szeleburdi Vasárnapok családi programsorozat április végéig tart a BJC-ben. A válogatásalbumot a tervek szerint április 26-án, az utolsó rendezvényen mutatják be. A Budapest Jazz Clubban minden vasárnap 11 órakor kezdődnek a koncertek, de a Szeleburdi Kölyökklub már 10 órától várja az érdeklődőket különböző programokkal.

Február 8-án a Grund Színház Mesemorzsák című előadása, február 15-én Rákász Gergely koncertorgonista családi koncertje, február 22-én Farkasházi Réka és a Tintanyúl lemezbemutató koncertje (közreműködik: Dolák-Saly Róbert) lesz a Szeleburdi Vasárnapok keretében a BJC-ben.

Március 1-jén a Búgócsiga Zenede, március 8-án a Buborék Együttes lemezbemutató koncertje és tizedik születésnapja, március 15-én Zakatoló Zenemozi, március 22-én ismét Grund Színház és a Mesemorzsák, március 29-én a Rutkai Bori Banda fellépése szerepel a programban. Áprilisban 5-én Húsvéti Vigadalom lesz a Tintanyulakkal (Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertje), április 12-én az Iszkiri Zenekar, április 19-én a Szamárfül Projekt Brub, egy zokni, aminek párja nincs című előadása, április 26-án pedig Eszter-Lánc Mesezenekar lesz látható és hallható a BJC-ben.

MTI/Budapest Jazz Club

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkFolsavval az egészséges babákért
Következő cikkElég az egészséges táplálkozás a várandósság alatt?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..