Családi program Óbudán

Ebben az évben Óbuda Napján, május 4-én Krúdy Gyulát és korát idézik meg, hiszen az író születésének 135. évfordulóját ünnepeljük, és Krúdy vitathatatlanul kötődött Óbudához.  A III. kerület több pontján is találnak kedvükre való programot kicsik és nagyok.
obudaA gyermekes családok örömére fellép Halász Judit, majd a Langaléta Garabonciások, Gryllus Vilmos, és Mozart Varázsfuvola meseoperáját is meg lehet hallgatni.

A Kincső Néptáncegyüttesnek köszönhetően Krúdy korának táncaival lehet ismerkedni. Lovasi András énekli Lackfi János verseit, Heidl György megzenésítésében.

Lesz kézműves műhely, játékudvar,  bemutatkoznak a kerület civil szervezetei. Ingyenes szűrővizsgálaton is részt lehet venni.

Este pedig színpadra lép, ugyancsak a kerület több pontján, a Balkán Fanatik, a Magashegyi Undergound, a Vad Fruttik, a Budapest Nufolk Revolution, Török Ádám és a Mini.

A programhoz kapcsolódik Békásmegyeren a Közbiztonsági nap is. Ezen a napon a kerület kulturális intézményei programokkal, vendéglátóhelyei pedig kedvezményekkel várnak mindenkit.

A pontos helyszínekről a rendezvény honlapján találhatók információkat.

Szólj hozzá Te is!