Gyerekbarát menetjegyiroda a belvárosban

DSC01617-225x300.jpg

Gyereksarkot alakítottak ki a MÁV-START dolgozói a Budapest belvárosában található menetjegyirodában annak érdekében, hogy a várakozás perceit megkönnyítsék mind a gyerekek, mind a szülők részére. A kifestők, színezők, mesekönyvek segítségével a gyermekek is komfortosabbnak érzik az ott eltöltött időt.

DSC01617Ungvári Csaba, vezérigazgató szándékai szerint, a vasúttársaság egyre több módon (többek között kirándulásokkal, mozdonyos rendezvénnyel) kíván a gyerekekre, családokra is figyelmet fordítani. A gyerekbarát menetjegyiroda a folyamat egyik lépcsőfoka.

A közel százötven négyzetméter ügyfélfogadó térrel rendelkező, légkondicionált menetjegyirodában belföldi és nemzetközi vasúti menetjegyek is vásárolhatók, a vonatok menetrendjével, árakkal kapcsolatban egyaránt kérhető felvilágosítás.

A MÁV-START szakképzett, idegen nyelveket beszélő kollégái megkeresik az utasoknak a lehető legkedvezőbb vasúti ajánlatokat. A menetjegyirodában az egyszerűbb utazási igényeken túl akár charter- és külön vonatok megrendelését, csoportos utazások megszervezését is vállalják.

A gyors és kényelmes ügyintézést modern ügyfélhívó rendszer segíti, így a várakozás kiszámíthatóbbá válik.

Az utazók a szolgáltatások és menetjegyek árát készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthetik, ezen túlmenően a nemzetközi menetjegyek, helyjegyek euróért is megvásárolhatók.

A pályaudvari sorban állás elkerülésének érdekében – főként a nyári utazási csúcsidőszakban – érdemes a menetjegyirodát választani, a címe: V. kerület, József Attila utca 16.

menetjegyirodanagyMegközelíthető bármelyik metróval a Deák térig utazva vagy a 9-es, 15-ös, 105-ös, 115-ös, 16-os autóbuszok, 47-es és 49-es villamosok bármelyikével.

Nyitva tartás hétköznaponként 9-től 18 óráig.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkAz ekcémás csecsemők hozzátáplálásáról
Következő cikkA várandósság növeli a mélyvénás trombózis kockázatát

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..