Hagyományos ételek kerüljenek karácsonykor az ünnepi asztalra, így megidézhetjük a már nem velünk élő családtagok emlékét is – hangsúlyozta Borbás Marcsi műsorvezető a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának szerdai adásában.
Elektromos Főzőlapok nagy választékban, árakkal | Pepita.hu
Karácsonykor olyan ételeket készítünk, amelyek többet jelentenek az evésnél – mondta Borbás Marcsi, kiemelve: a hagyományos ízekkel megidézzük az előző éveket és a már nem velünk élő családtagok emlékét.
- Az ágy a fontosabb, nem a lepedőakrobatikázás
- Súlyosan beteg kislányért fut 100 kilométert egy szegedi pedagógusnő
- Íme minden, amit tudnod kell a korai nyelvi fejlődésről
- A terhesség valósága: így figyelj a mentális egészségedre
- Tippek a baba ekcéma kezelésére
- Vajon mikor a legtermékenyebb egy nő?
„Számomra nagyon fontos, hogy az legyen a karácsonyi menü, ami mindig is volt. Szenteste halászlé, másnap töltött káposzta, mákos guba, de a bejgli is elengedhetetlen kelléke az ünnepi asztalnak” – hangsúlyozta.
A vírusjárvány miatt idén sokan kényszerülnek arra, hogy napokkal ezelőtt megvásárolják a halat. Mint mondta, az igazán jó halászlé ugyan friss húsból készül, de lefagyasztott halból is készíthető jó minőségű leves, ha jó alapanyagokat használunk hozzá.
Társasjátékok gyerekeknek nagy választékban | Pepita.hu
„Ebben az évben én mindenkit arra is bíztatok, hogy a vendéglátásban dolgozók fennmaradására is gondoljunk és rendeljünk ételt a kedvenc éttermünkből, legalább egyvalamit, hogy a korlátozások feloldása után legyen hova visszamennünk” – hangsúlyozta a műsorvezető.
Alkalmi és ünneplő ruhák gyerekeknek | Pepita.hu