
Hagyományos ételek kerüljenek karácsonykor az ünnepi asztalra, így megidézhetjük a már nem velünk élő családtagok emlékét is – hangsúlyozta Borbás Marcsi műsorvezető a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának szerdai adásában.
Elektromos Főzőlapok nagy választékban, árakkal | Pepita.hu
Karácsonykor olyan ételeket készítünk, amelyek többet jelentenek az evésnél – mondta Borbás Marcsi, kiemelve: a hagyományos ízekkel megidézzük az előző éveket és a már nem velünk élő családtagok emlékét.
- A SZÉP-kártya, az egészségpénztári tagság és az áruhitel is növeli a költési hajlandóságot
- 55 millió forintért vásároltak a magyarok farsangi jelmezt idén a Pepita.hu-n
- Elefántos férfi tanga, lejárt szavatosságú ital és szemránckrém: Ezeket ne add ajándékba, ha nem akarod, hogy rémálom legyen a karácsony
- A magyar vásárlók egyre tudatosabbak az online térben
- Nők, férfiak, és a nagy vásárlási csata: kiderült, ki mire vadászik a Glamour-napokon és a Black Friday-en!
- A magyar nők a házimunka rabjai: Minden második nő hetente akár 9 órát is gürcöl otthon!
„Számomra nagyon fontos, hogy az legyen a karácsonyi menü, ami mindig is volt. Szenteste halászlé, másnap töltött káposzta, mákos guba, de a bejgli is elengedhetetlen kelléke az ünnepi asztalnak” – hangsúlyozta.


A vírusjárvány miatt idén sokan kényszerülnek arra, hogy napokkal ezelőtt megvásárolják a halat. Mint mondta, az igazán jó halászlé ugyan friss húsból készül, de lefagyasztott halból is készíthető jó minőségű leves, ha jó alapanyagokat használunk hozzá.
Társasjátékok gyerekeknek nagy választékban | Pepita.hu


„Ebben az évben én mindenkit arra is bíztatok, hogy a vendéglátásban dolgozók fennmaradására is gondoljunk és rendeljünk ételt a kedvenc éttermünkből, legalább egyvalamit, hogy a korlátozások feloldása után legyen hova visszamennünk” – hangsúlyozta a műsorvezető.
Alkalmi és ünneplő ruhák gyerekeknek | Pepita.hu