Hagyományos ételeket az ünnepi asztalra

Hagyományos ételeket az ünnepi asztalra
pixabay

Hagyományos ételek kerüljenek karácsonykor az ünnepi asztalra, így megidézhetjük a már nem velünk élő családtagok emlékét is – hangsúlyozta Borbás Marcsi műsorvezető a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának szerdai adásában.

Elektromos Főzőlapok nagy választékban, árakkal | Pepita.hu

Karácsonykor olyan ételeket készítünk, amelyek többet jelentenek az evésnél – mondta Borbás Marcsi, kiemelve: a hagyományos ízekkel megidézzük az előző éveket és a már nem velünk élő családtagok emlékét.

„Számomra nagyon fontos, hogy az legyen a karácsonyi menü, ami mindig is volt. Szenteste halászlé, másnap töltött káposzta, mákos guba, de a bejgli is elengedhetetlen kelléke az ünnepi asztalnak” – hangsúlyozta.

Sütemények, Ópium, Ünnepek, Élelmiszer, Édességek
pixabay

A vírusjárvány miatt idén sokan kényszerülnek arra, hogy napokkal ezelőtt megvásárolják a halat. Mint mondta, az igazán jó halászlé ugyan friss húsból készül, de lefagyasztott halból is készíthető jó minőségű leves, ha jó alapanyagokat használunk hozzá.

Társasjátékok gyerekeknek nagy választékban | Pepita.hu

Leves, Krémleves, Paradicsom Leves, Szakács, Bowl
pixabay

„Ebben az évben én mindenkit arra is bíztatok, hogy a vendéglátásban dolgozók fennmaradására is gondoljunk és rendeljünk ételt a kedvenc éttermünkből, legalább egyvalamit, hogy a korlátozások feloldása után legyen hova visszamennünk” – hangsúlyozta a műsorvezető.

Alkalmi és ünneplő ruhák gyerekeknek | Pepita.hu

VIA

hirdetés

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .