„Hogyan tovább?” – személyes márkaépítés és reputációmenedzsment

személyes-márkaépítés-300x258.jpg

Útkereső, újrakezdő nőknek indít tréningeket a Ladies First Consulting. Hogyan lépjek vissza vagy be a munkaerőpiacra? Hogyan keressek hatékonyan munkát? Tudom-e az állásinterjún képviselni az egyéniségem, a személyiségemmel harmonizáló igazi önmagamat? Mik a félelmek és melyek a lehetséges megoldások?Nem mindenkinek van egyértelmű hivatása: képességeink, készségeink, tapasztalataink, diplomáink viszont mindannyiunknak vannak. Merre induljunk?

A döntés sokszor nehézségekbe ütközik. Ezek a nehézségek lehetnek belső akadályok: nem ismerjük, és nem becsüljük magunkat eléggé, kevés az önbizalmunk, nem találjuk az egyensúlyt a magánéletünk és a munkánk között.

Másrészt külső akadályokba is ütközünk: munkatársaink, főnökeink szemében egy nő elsősorban nő és csak másodsorban jó szakember. Egy kedves, empatikus, gyerekeket nevelő nő nehezebben kap előrelépési lehetőséget, mert a szakmai reputációja nem elég fejlett.

Mit tehetünk azért, hogy leküzdjük ezeket a belső és külső akadályokat?

Ebben segít a személyes márkaépítés, mint támogató szemlélet, illetve ebben igyekszünk segíteni ezeken a tréningeken. A program része egy önismereti blokk, kifejezetten a munka/hivatás tekintetében, egy márkázási és egy személyes PR blokk (mindkettő sok-sok gyakorlattal), és egy stíluskommunikációs blokk is.

„Az egyik legfontosabb dolog, amit számomra ez az alkalom adott, az a másként gondolkodás lehetőségének felmutatása. Az útmutatásotok révén jöttem rá, hogy munkakeresésben mindeddig a a hiányosságaimra fókuszáltam, vagyis, hogy ez azért nem jó, mert nem vagyok elég jó ebben, amaz azért nem jó, mert nincs ilyen vagy olyan diplomám, amaz meg azért nem jó stb… s most – röhejesen egyszerűen hangzik, de – felmutattátok azt, hogy azokból a képességekből, készségekből, kompetenciákból gazdálkodjam, amim most van, azokból építkezzem, ami már megvan, mint élettapasztalat. Külön köszönet azért az apróságért, hogy felhívtátok a figyelmemet arra is, vonatkoztassak el a munka területéről, merjek figyelni a civil életben szerzett tudásra, gyakorlatra, szerethetőségre is…” (Tekla)

A tréningeket vezeti: Molnár-Bánffy Kata, kommunikációs szakember, a Ladies First Consulting vezető tanácsadója.

Az egynapos tréning díja: 20.000 Ft + Áfa (24.000 Ft)

Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Radnóti u. 9.

További információk és jelentkezés

Fotó: Freedigitalphotos.net

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMilyen az újszülött?
Következő cikkSzülőotthonokat hoznak létre Csehországban

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..