Hungarikum falu a mogyoródi csata évfordulóján

Mogyoródon június 27-29-én találkozik a legenda a hungarikummal a Szent László hétvégén! A mogyoródi főtér 3 napon át ad otthon a mogyoródi csata 940. évfordulója alkalmából nagykoncerteknek és kulturális programoknak.

Hungarikum faluA hivatalos megnyitón az esemény két fővédnöke, dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Beer Miklós és dr. Beer Miklós a vác egyházmegyék püspöke mond köszönőt.

Pénteken 19 órától élő koncertet ad Fenyő Mikós, szombaton 18 órától a Balkán Fanatik, Caramel és a New Level Emipre adja egymásnak át a színpadot, vasárnap pedig fél9-től a Kiscsilllag zenél.

Igazi kuriózumként első alkalommal lépnek színpadra egy műsorban a Fölszálott a páva televíziós műsor kiválóságai szombaton 16 órától, vasárnap pedig 18 órától Berecz András meséit élvezheti a közönség.

Igazi családi programról lesz szó, hisz egész hétvégén kézműves foglalkozások, népi játékok, állatsimogató várja a gyerekeket, míg a felnőttek a Hungarikum faluban tölthetik el idejüket kézműves italokat, és különleges ételeket, magyar ízeket is megkóstolva.

A szlogenük: 940 évvel a csata után Mogyoród 940 percnyi minőségi szórakozásra vár mindenkit közelről és távolról. Szentelj rá időt!

Bővebb információk elérhetők a Mogyoródi Falunapok Facebook oldalon.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..