Így lehet a gyermeked szállodaigazgató egy hétvégére!

A KidsOasis tavaly bonyolította le első, nagy sikerű kampányát, az Álom-másodállást, amely során családok tesztelték a minősített családbarát szálláshelyeket, vezettek tapasztalataikról blogot, készítettek videót. Az idei első nagy kampány elsősorban a gyermekeket szólítja meg.  

A gyerekek szeretik azt játszani, hogy felnőttek. Mi lenne, ha kipróbálhatnák magukat élesben is? Erre most remek alkalom nyílik a „Legyél Te is gyerek szállodaigazgató” című pályázat keretein belül, amely a 6-14 éves korosztályt célozza meg. Pályázni egy videó elkészítésével lehet, melyben a gyermek bemutatja, vagy elmondja, hogy szerinte milyen egy gyerekbarát szálloda, mit csinálna, ha ő lenne az igazgató.

A pályázat nyertesei belekóstolhatnak a szállodák világába, nem is akárhogy! Mind a 10 nyertes elutazhat családjával és eltöltheti a gyereknapi hétvégét egy-egy minősített családbarát szálláshelyen, ahol ők lesznek a gyerek szállodaigazgatók. Betekinthetnek a kulisszák mögé, leellenőrizhetik a szobákat, bejárhatják a recepciót, a séffel közösen összeállíthatják a menüt, kiválaszthatják, hogy mi legyen a gyereknapi program.

szálloda

A pályázatokra a közönség fog szavazni, majd a 20 legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó közül a 4 tagú zsűri választja ki a 10 szerencsés nyertest. Szavazni is érdemes, mert a szavazók között egy belföldi, 2 felnőtt + 2 gyerekre szóló wellness hétvége kerül kisorsolásra!

Jelentkezni március 15-től a honlapon lehet, a szavazatokat pedig március 22-től kezdhetik gyűjteni a szállodaigazgató-jelöltek.

A KidsOasis célja a játékfelhívással, hogy megkérdezze a gyerekeket is – akikért a családbarát szálláshelyek elsősorban dolgoznak -, hogy nekik mi a fontos egy szálláshelyen, illetve rávilágítson arra, hogy mennyivel más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak!

A pályázat fő dátumai:

Pályázat indítása2016. március 15.
Jelentkezés2016. március 15 – 2016. május 6.
Szavazás2016. március 22 – 2016. május 8.
1. körös eredményhirdetés2016. május 9.
Szavazók közti sorsolás eredményhirdetés2016. május 9.
Zsűrizés2016. május 9 – 2016. május 15.
Végső eredményhirdetés2016. május 16.
Szállodaigazgató igazgat a szállodákban2016 május 27 – május 29.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMitől romlanak könnyebben várandósság alatt a fogak?
Következő cikkEgyemmeg! ingyenes családi nap 22 helyszínen

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..