Játékok 10 éves korig, de akár a családnak is

Játékok 10 éves korig, de akár a családnak is
Játékok 10 éves korig, de akár a családnak is

Vajon milyen játékokat érdemes venni csemetéinknek bizonyos életszakaszokban? Milyenekkel játszhat az egész család is? Íme néhány tipp, játékok 10 éves korig!

Előző cikkünkben, melyet IDE kattintva elérhettek, 3 éves korig ajánlottunk játékokat a gyerekeknek!

Fejlesztő játékokból egyszerűen sosem elég. Kiváló hatással lehetnek az egyes játékok a gyermeki fejlődésre, serkentve a kreativitást. Javítva a memóriát, de még a logikát is könnyedén javíthatjuk velük. Kiválóak ajándéknak a karácsonyfa alá, alkalmakra, de egy hétköznapi meglepetésként is megállják helyüket.

pepita.hu

A gyermekek, akiket vonz a zene, hamar szerelmessé válhatnak már egészen kicsi korban is a hangszerek világába. Bizonyos korig azonban érdemesebb lehet inkább, kicsit kevésbé komoly, de annál szórakoztatóbb játék-hangszereket vásárolni, amíg-míg a gyermek el nem dönti, tényleg megtanulná-e a zenélés csodás tudományát. Játék dob készletek, mikrofonok, gitárok, szintetizátorok széles választékából válogathattok gyöngyszemeket. Aztán indulhat is a móka, amint megérkezett a termék.

pepita.hu

Csocsóasztalok, játékok 10 éves korig

vagy akár az egész családnak!

Mi lehetne nagyobb szórakozás mind a gyerekek, mind a felnőttek számára egy családi rendezvényen, mint nekiesni a csocsóasztalnak? Na nem szó szerint, azért csak vigyázzunk! 🙂 Kínálatunkban számos csocsóasztalt megnézhettek, mielőtt megtaláljátok a számotokra leginkább megfelelő darabot. Amint ez megvan, már csak kell két csapat és elkezdhetitek belőni azokat a gólokat.

csocsóasztalok, játékok 10 éves korig
pepita.hu

A kisgyermekek legyenek fiúk, de akár kislányok is, sok esetben imádják a kisautókat. Miért ne lehetne egy egész autópályájuk? Vagy épp kedvenc kis járgányaiknak egy szuper parkolóházuk? Rendezzetek autóversenyeket a legkirályabb pályákon, élvezzétek a száguldás örömeit. Termékeink között biztos minden mini-sofőr megtalálja majd szíve választottját, ha játék autópályákról vagy éppen parkolóházakról van szó!

pepita.hu

A társasjátékokat szinte mindenki szereti, de melyik lehet jelenleg a TOP 9 társasjáték? Melyik lehet az a kilenc legjobb, amit a társasjáték kedvelők nagy része imád játszani? Cikkünkben erre kerestük a választ, a kilencedik helytől szépen el fogunk érkezni a TOP 1 társasjátékig, várjátok már? Vágjunk is bele!Kattintsatok ide és olvassátok el ajánlónkat!

hirdetés
Ha van kimeríthetetlen téma és témán belüli kérdéskör ezen a csodálatos bolygón, úgy vélem ezek pontosan a gyereknevelés és a család témakörei. Minden nap hoz némi változást, mindig jönnek újabb és újabb fordulatok a világban, mindig lesznek időszerű kutatások, melyekről igenis érdemes írni. Önnön gyermekkori tapasztalatokat, személyes gondolatokat, szakmai cikkek fordításait öntöm szavakba. Az írás az életem fő mozgatórugója. Legyen szó cikkekről vagy versekről, izgalmasnak és gyönyörűnek találom az alkotás ezen módját. Az információáramlás könnyeden zajlik modern világunkban, ezért nagy lehetőség számomra, hogy egy ilyen nagyszerű közösséggel oszthatom meg mondandómat, mint amilyenek Ti vagytok!
Előző cikkDebrecen, végre visszatér az adventi hangulat
Következő cikkVégre itt a black friday, november 26-án

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .