Kabai Barbara, stílustanácsadó

Kabai Barbara, stílustanácsadó

Témakörök: öltözködés, szín- és stílustanácsadás, személyi styling

A szakértő elérhetőségei:
http://stilustrener.hu
http://stilusficam.blog.hu
barbara.kabai@stilustrener.hu
06-30-9559229

„A divat változik, a stílus örök.” (Coco Chanel)

Világéletemben érdekelt a stílus, a megjelenés, az esztétika, a kreativitás, illetve a dolgok, a folyamatok, az emberek fejlesztése, de eddig ez irányú érdeklődésemet teljesen más területen éltem meg, azaz pénzügyi világ, termékfejlesztési terület, folyamatfejlesztés stb.

Habár abban szerencsém volt, hogy egyetemi közgazdász végzettséggel pénzügyi vonalon legalább megtaláltam az egyik legkreatívabb területet, mégis egy idő után úgy éreztem, hogy én még ennél is nagyobb szabadságra és kreativitásra vágyom, alkotni szeretnék…  és mivel egyszerűen imádom, és van is érzékem hozzá, elkezdtem komolyabban foglalkozni a megjelenéssel, stílussal. Elvégeztem egy stílustanácsadói képzést, és jelenleg a MOD’ART International Hungary divatiskolában képzem tovább magam.. de valószínűleg ezután sem állok meg az önfejlesztésben, mivel ez egyfajta szerelem..

És hogy mi ébresztett rá minderre? Egyszer feltette valaki azt a kérdést, hogy ha megtudnám, hogy 6 hónap múlva meghalok, akkor bemennék-e másnap dolgozni? És rájöttem, hogy nem…

Ezért váltottam. És azt, amit most csinálok, annyira szeretem, hogy gondolkozás nélkül csinálnám az utolsó fél évemben is.

A stílus számomra egy önkifejezési mód, minden egyes nap, amikor megjelenünk valahol, üzenünk valamit a világnak a külsőnkkel.

A célom az, hogy megmutassam az embereknek, hogy mivel mit üzennek a világnak, hogy megtalálják önmagukat, a saját stílusukat, hogy felismerjék, hogy mennyire szépek, és különlegesek, és ezt hogyan tudják hangsúlyozni a megjelenésükkel, és megfelelő színekkel, ruhákkal.  Mert igenis mindannyian értékesek vagyunk és emellett még jól is nézünk ki, csak ismerni kell a trükköket, hogy hogyan hozzuk ki magunkból a maximumot. Kell egy kis fűszerezés.

Számomra ez nem csak külsőségekről szól.. ez  önismereti tréning is egyben, megismerni saját magunkat, a lehetőségeinket és a korlátainkat.

„Légy az a változás, amit látni szeretnél a világban” – Hiszem, hogy ez így van…

A Babafalva felkérésének nagyon örültem, hiszen van egy 3 éves kisfiam, aki – habár az elején nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy mennyire megváltozott miatta minden körülöttem – az életem értelme.

Ennek köszönhetően kiemelt figyelmet szeretnék szentelni azon anyukáknak, akik éppen otthon vannak a kisgyerkőccel, vagy már újra dolgoznak, de vagy nem érzik jól magukat a bőrükben, vagy csak szeretnének egy-két gyakorlatias, jól használható tippet kapni az öltözködéssel, megjelenéssel kapcsolatban…

Tudom, hogy milyen érzés, és hidd el, hogy segíthetek.

Csak engedd meg magadnak néha, hogy Te legyél a középpontban!

Szeretettel,
Kabai Barbara

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Világéletemben érdekelt a stílus, a megjelenés, az esztétika, a kreativitás, az emberek fejlesztése. A stílus számomra egy önkifejezési mód, minden egyes nap, amikor megjelenünk valahol, üzenünk valamit a világnak a külsőnkkel. A célom, hogy megmutassam az embereknek, hogy mivel mit üzennek, hogy megtalálják önmagukat, a saját stílusukat, hogy felismerjék, hogy mennyire szépek, és különlegesek, és ezt hogyan tudják hangsúlyozni a megjelenésükkel, és megfelelő színekkel, ruhákkal.
Előző cikkA “MIÉRT-KORSZAK” miértjei
Következő cikkVan 5 perced? Várandós- és szülés utáni tornavideó-sorozat 5. rész