Jaj, úgy szeretem én a wellnesst!

Írd meg, mit jelent számodra a családi wellness, és nyerj!

Sokan a wellness alatt csak a fürdőzést értik, pedig a wellness ennél sokkal több! A wellness magába foglalja az egészségtudatosságot – mindenki önmaga a felelős a saját egészségéért, amelyet karban kell tartania és meg kell őriznie, ezért a Global Wellness Day kapcsán a KidsOasis új pályázatot indít „Jaj, úgy szeretem én a wellnesst!” címmel.

Pályázni egy 2-3000 karakter terjedelmű írással lehet, melyben meg kell fogalmazni, hogy mit jelent számodra a családi wellness és mit teszel a családod egészségének megőrzése érdekében. Az írást fel kell tölteni a pályázat weboldalára a saját fotó kíséretével.

A pályázatra beküldött írásokat egy 3 tagú zsűri bírálja: Hegyi Sára, aki 15 éves tapasztalattal rendelkezik a spa és wellness területén, R. Fonyó Barbara, a Mom With Five blog szerzője, újságíró és 5 gyermek édesanyja, valamint dr. Puczkó László, a gyógy- és wellness turizmus egyik legismertebb nemzetközi szaktekintélye és a Global Wellness Day magyarországi nagykövete.

A pályázat nyertese elutazhat családjával egy 3 éjszakás családi wellness kikapcsolódásra valamely KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek egyikére!
További díjazottak megnyerhetik a 3 db ajándékcsomag egyikét.

Jelentkezni 2016. június 11-től, az írás és a fotó feltöltésével lehet.

A pályázatokat egész nyáron várjuk, így akár a saját nyaralásod tapasztalataiból is meríthetsz ötleteket! Az utolsó beküldési határidő 2016. augusztus 31. Az eredményhirdetés 2016. szeptember 7-én lesz.

További információért keresd fel a http://kidsoasis.hu/szeretem-a- wellnesst weboldalt.

kidsoasis pályázat

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikk40 év alatt évente sem elég az emlők tapintásos vizsgálata!
Következő cikkEperlekvár – igazán egyszerűen

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..