Kisbabámra hangolódva – beszélgetés a várandósságról és a szülésről

625
szülő pár kezei összekulcsolva az anya terhes hasán

„Ha sikerül az anya lelkivilágát gyermekével, a szüléssel kapcsolatban harmonizálni, a szülés lefolyása könnyebb lesz, a gyermek jobban fejlődik mind az anyaméhben, mind a születés után, és kiegyensúlyozottabb lesz.„ (Hidas, 2000)

A beszélgetés keretében megismerheted az anya-magzat kapcsolatanalízis módszerét, illetve képet kaphatsz arról, miben segíthet a módszer a várandósság és a szülés alatt.

Beszélgetünk a méhen belüli életről, a magzat képességeiről, a szülésről, valamint az anya és a család életében bekövetkező változásokról, az azokra való felkészülés lehetőségeiről is.

A részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges!

hirdetés
Miele DG 6001 GourmetStar gőzpároló
Pozitív Gyermeknevelési Expo

Időpont: 2016. december 12.-én 13-15 óráig.

Helyszín: Pszichofészek Magánrendelő, IX. Lónyay utca 15.

Bejelentkezés: doboragota[@]gmail.com vagy a 06302397926-os számon.

fotó: freedigitalphotos.net

Szólj hozzá Te is!

hirdetés
MEGOSZTOM EZT A CIKKET!
A www.babafalva.hu várandósságtól az első osztályig portál tíz éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig. Idén cikkeinket kiegészítettük a fenntartható fejlődés és a zöld gondolatot bemutató írásainkkal, valamint törekszünk arra, hogy a technológiai fejlődés eredményeit úgy mutassuk meg, hogy az a gyerekek és a családok részére hasznos legyen és ne káros.
Előző cikkKarácsonyfa a hotelszobában?
Következő cikkÜnnepi programok a Lurdy Házban

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!