Krisztián Anikó, gyermek szabadidő szervező és tanácsadó

Krisztián Anikó

Témakör: születésnapi zsúr, szülinapi buli szervezése, gyermek szabadidő, gyermek  játék ötletek, programszervezés

A szakértő elérhetősége:

Honlap: www.kolyokzsur.cafeblog.hu

A szakértő cikkei >>

Krisztián Anikó vagyok, két gyermekes édesanya. Végzettségem szerint művelődésszervező vagyok, tanulmányaim során a programok szervezésének technikai részét sajátítottam el.

Mint gyakorló szülő naponta találtam szembe magam azzal a “problémával”, hogy milyen tevékenységet találjak ki örökmozgó gyermekeimnek. Olyan játékokat, melyek érdekesek, izgalmasak, kreatívak és nevelő célt is szolgálnak.

Mivel sok tapasztalatom összegyűlt az évek során, ezért úgy döntöttem itt az ideje, hogy más szülőknek is segítséget nyújtsak.

2011-ben elkezdtem szerkeszteni a Kölyökzsúr oldalát, ahol tippeket, ötleteket mutatok az édesanyáknak és édesapáknak, hogyan szervezzenek izgalmas és emlékezetes születésnapi bulit kisgyermeküknek. Az oldalon minden olyan információ megtalálható, amivel könnyedén és problémamentesen lehet megszervezni egy partit, és még a dekoráció, valamint az ajándékok is beszerezhetőek. Így a szülők megspórolnak egy csomó szabadidőt, amit a neten töltve pazarolnának el, amíg az ötleteket keresik. Az oldalon található játékleírások alapján a család kellemesen tudja eltölteni szabadidejét.

Ha segítségre van szükséged gyermeked bulijának megszervezése kapcsán, vagy nincs ötleted egy (téli) hétvége eltöltésére, írd meg kérdésed, melyet néhány napon belül megválaszolok.

Szólj hozzá Te is!