Letölthető és ingyenes éves tervezők 2016-ra!

Befejezni egy évet és elkezdeni egy újat hálás feladat, hiszen ilyenkor mindannyian úgy érezzük, tiszta lappal indulhatunk ismét. Új célokat fogalmazunk meg és fogadalmakat teszünk egy sikeresebb, egészségesebb, boldogabb jövőért. Ehhez az izgalmas feladathoz gyűjtöttünk össze 5+1 remek segédletet, amelyek között mindenki találhat kedvére valót. Az éves tervezőket ingyen letöltheted, és máris megálmodhatod velük 2016-ot!

1. Éviránytű: egyszerű, de nagyszerű

A YearCompass, vagyis az ÉvIránytű tervező egy letisztult, egyszerű füzet, amelynek első felében összegezheted 2015 eseményeit, örömeit, bánatait, a második felében pedig megálmodhatod magadnak a 2016-os évet. Bár látszólag a kérdések nagyon egyszerűnek tűnnek, a válaszokhoz szükség van őszinteségre és önismeretre. A YearCompass már 12 nyelven elérhető, kitöltése népszerű mozgalommá vált az utóbbi években a közösségi oldalakon is.

2. Urban:Eve: egy könnyed, inspirációs napló

Urban:Eve évtervezője azért klassz, mert teljesen szabad kezet ad mindenben: az oldalak nincsenek megszámozva, így te döntheted el, hogy mi az, amire szükséged van, és mi az, amit nem kell kinyomtatnod. A napló elsősorban a számodra jó élet kialakításában nyújt segítséget – mindezt bájos rajzok és grafikák között teheted meg.

np1_

3. Nők A Topon: Kreatív Évtervező vállalkozóknak

A Nők a Topon évtervezője egy kifejezetten vállalkozásoknak készült napló: hasznos táblázatok, ábrák, felsorolások jellemzik, és szép, színes kivitelezés. Fontos tudni, hogy ez több mint egy egyszerű kis füzet: a készítők saját szakmai tapasztalataik alapján készítették el a segédletet. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne egy üzleti területen is jól hasznosítható, részletgazdag, motiváló évtervezőt.

4. Goal Tracker: szétszórtság ellen tökéletes

A Goal Tracker egy angol nyelvű tervező, amelynek segítségével egyszerűen és átláthatóan vezetheted a napjaidat. Tennivalók, étrend, edzés, spórolás – mindent egy helyen összegezhetsz vele. Elsősorban heti és havi tervezésre használható, többféle variáció közül választhatod ki a számodra ideálisat. Fogyókúrát tervezőknek kimondottan hasznos, hiszen a letölthető minták között vannak direkt súlykövető, diétázós változatok is.

goaltracker_

5. Lélekpillangó: egy boldogabb életért

Ahogy a hernyó lepkévé alakul, úgy válhatnak az álmok valósággá: tervezz magadnak egy tudatosan boldog jövőt! Ebben segít a 40 oldalas LélekPillangó évtervező. Ez egy igazi álmodozós-nőcis napló, egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató kitölteni. Próbáld ki és szánj rá egy nyugodt délutánt!

+1 A Hálanapló

A Hálanapló két szempontból is különleges: nincs hozzá letölthető napló és kitöltendő kérdéssor. Te választhatsz magadnak egy füzetecskét otthon, amelybe mindennap megfogalmazol 1-1 mondatot: a Hálanapló lényege ugyanis mindössze annyi, hogy mindennap feljegyzed, miért vagy hálás. Talán ez első hallásra nem tűnik érdekesnek és hasznosnak, mégis az: mindenki tudja, hogy a pozitív gondolatoknak teremtő és gyógyító ereje van. Ha mindennap hálát tudsz adni valamiért, azzal a gondolkodásmódodat is pozitívvá változtathatod!

 

Szólj hozzá Te is!