Marge, A Dal 2014 versenyzője tudatosan készül az anyaságra

A_DAL_promofotozas_fotokredit_MTVA_Galos_M_Samu.jpg
hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

Kiderült, mi ihlette Marge Morning Light című dalát: az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőse nemrégiben meglepte rajongóit és Facebook oldalán hozta nyilvánosságra, hogy várandós. A Dal 2014 versenyzője a napokban közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt rajongóival, és feltöltött egy képet domborodó hasáról. „Tavasszal ifjú taggal bővül a Marge. Most már bevallhatom, hogy ki inspirálta legjobban a Morning Light-ot.” – írta az énekesnő.Marge mindig is talpraesett és önálló egyéniség volt: korán kezébe vette sorsát, és elköltözött otthonról, hogy zenész és előadóművész legyen, illetve zeneterápiát tanulhasson. Az érettségi után bátran belevágott a külföldi kihívásokba és több országban dolgozott előadóként, dalszerzőként. Az énekesnő hasonló magabiztossággal várja első gyermekét is és tudatosan készül az anyaságra.

Fotó: Gálos M. Samu, MTVA
Fotó: Gálos M. Samu, MTVA

Terhessége kezdete óta egy grammot sem hízott, és egyre kirobbanóbb formában van. „A népi hiedelmekkel ellentétben egy terhes nőnek nem két ember helyett kell enni, és a mozgás is nagyon hasznos, közelebb hoz minket egymáshoz. A várandósság alatt rendszeresen sportolok, és odafigyelek, hogy a kedvenc ételeinket házilag készítsem el.” – mondta a gyönyörű énekesnő, aki terhessége ellenére bátran nekivágott az élő fellépésekkel járó eurovíziós dalversenynek.

„Fontosnak tartom abban a szemléletben várni a kisbabámat, hogy a várandósság ideje alatt is szülőnek és előadónak is meg kell maradnom. Sem a babával, sem önmagammal nem tehetem meg, hogy otthon pihengetek: az inspiratív, élvezetes munka a babának is nagyon jót tesz. Ezt pedig nemcsak én gondolom így, az eddigi összes vizsgálat ezt mutatja!” – fűzte hozzá a hatodik hónapban járó kismama, aki azt is elárulta, Morning Light című dalában számos helyen utal születendő gyermekére.

Az énekesnővel A Dal 2014 január 25-i elődöntőjén találkozhatunk legközelebb.

Infinety hirdetés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkCsecsemőkorban dől el, beteges lesz-e a gyermek?
Következő cikkA kismamákat segítené a 32 órás munkahét

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.