Motiváld magad 0-24-ben!

A lakás fontosabb helyiségéhez gyűjtöttünk egy-egy kis motivációs írást, melyek rövidített változatát akár post it-re írva ki is tehetsz.

1Előszoba

A bejárati ajtóra tűzd ki ezt az üzenetet – természetesen belülre, ez nem tartozik a szomszédokra. A mosoly hat Rád és a többi körülötted lévő emberre is. Soha se haraggal, vitával hagyjátok el a lakást; lehet, hogy a gyerekek lassan öltöznek, közben hisztiznek, de hidd el, nem éri meg rossz szájízzel neki indulni a napnak.

2Hálószoba

Légy újra felszabadult a szexualitás terén! Állj nyitottan a saját és párod vágyaihoz. Teremts megfelelő környezetet az intimitás megéléséhez…

3Nappali

Egész nap pakolsz, takarítasz, dolgozol, a család ügyes-bajos dolgait intézed… igenis jár Neked a lazulás! Ülj le napközben és pihenj 10 percet, este engedd meg magadnak, hogy olvass vagy épp megnézz egy filmet. Nem kell folyton agyalni, engedd el magad!

4Fürdőszoba

Hiába vagy fáradt, netán csüggedt, ha egy csinos nő néz vissza Rád a tükörből, akkor az az egész napodat pozitív energiával tölti meg. Apró smink, kis fizura és készen is állsz az előtted álló napra!

5Konyha

Próbálj ki új ételeket, nyiss fel egy receptes könyvet. Közben hallgass zenét vagy épp vond be a családot az előkészületekbe. A lényeg, hogy ne érezd magad közben számkivetett rabszolgának.

6Gyerekszoba

Az anyák egyik legcélravezetőbb tulajdonsága, a türelem. Ha nincs belőle sok, fejleszd magad! A türelem, türelmes gyermeket terem…

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

HISZEK abban, hogy kétgyerekes Anyának, Nőnek, Társnak, Barátnak, igenis lehet egyszerre lenni, akár napi 5 óra alvással is. TUDOM, hogy mi Nők, miért aggódunk, mitől félünk, vagy épp olvadunk el, mi az, ami kimozdít a hétköznapokból, és mivel nézünk farkasszemet nap, mint nap. CÉLOM, hogy a szavaimból összeálló cikkek informáljanak, szórakoztassanak, okozzanak meglepetést, MEGMOZGASSANAK!
Előző cikkTe is hadban állsz a menstruációddal?
Következő cikkJanuártól tovább bővülnek a családok kedvezményei