Nagyijegy az Állatkertben!

A 2016-os nyári vakáció idejére a Fővárosi Állat- és Növénykert kedvezményes belépést kínál az unokájukkal érkező nyugdíjasok számára. 500 forint megtakarítás a szokásos gyermekjegy és nyugdíjasjegy együttes árából.

A városligeti intézmény azért döntött így, mert a szülők – magától értetődően – ritkán tudják szabaddá tenni magukat a vakáció teljes idejére, így igen gyakran a nagyszülők hozzák el a gyermekeket az Állatkertbe.

Június 15-től augusztus 31-ig vehető igénybe az unokával érkező nagyszülőknek kínált belépési kedvezmény a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az egy fő nyugdíjas és egy fő 14 éven aluli gyermek belépésére felhasználható nagyszülő+unoka jegy, amelyet az egyszerűség kedvéért sokan csak „nagyijegynek” neveznek, 3500 forintért váltható meg az Állatkert pénztáraiban. Ez azt jelenti, hogy az eleve kedvezményes nyugdíjasjegy és gyermekjegy szokásos árához képest további 12,5 %-os kedvezményt kínálnak azoknak a nagyszülőknek, akik unokájukkal keresik fel a kertet. A kedvezmény igénybe vételének csupán annyi a feltétele, hogy a nagyszülőnek fel kell mutatnia nyugdíjas-igazolványát, illetve nyugdíjszelvényét, ám a rokonsági kapcsolatot az intézmény külön nem ellenőrzi.

Fővárosi Állatkert logójaA Fővárosi Állat- és Növénykert azért döntött a nagyszülő+unoka kedvezményes belépőjegy bevezetése mellett, mert a nyári vakáció idején a gyermekeket igen gyakran a nagyszülők hozzák el az Állatkertbe, hiszen kevés szülő tudja magát szabaddá tenni az iskolai vakáció teljes időtartamára. Az intézmény ezzel a kedvezménnyel igyekszik a nagyszülők és unokáik kedvére tenni, s minél gyakoribb látogatása ösztönözni őket.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkDiótörő decemberben az Arénában
Következő cikkÁldatlan állapotok áldott állapotban – 2. rész

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..