Naphívogató

A Naphívogató a magyar népköltészet jól ismert motívuma („Süss fel Nap…”), az éltető, meleget adó Nap szeretete. A Naphívogató a jó dolgok utáni vágyakozást, a jövőbe vetett hitet képviseli. A Naphívogató közkedvelt szavunk, gyermekversek ihletője, a felnőttek számára is kedves. A Naphívogató egy nagyszabású jótékonysági est neve.

„A kalapács koppan, a szíved megdobban…” – Weöres Sándor verscíme ihlette meg e jótékonysági est szlogenjét.

Az est célja a Heim Pál Gyermekkórház megsegítése, méghozzá színes zenei programmal egybekötött árverés formájában, amelyen híres és elismert személyiségek által felajánlott relikviákra lehet licitálni. A felajánlók listája tekintélyesre duzzadt, hiszen Beleznay Endre, Csonka András, Dés László, Fábry Sándor, Für Anikó, Galla Miklós, Hajós András, Halász Judit, Mága Zoltán, Nagy Bandó András, Szikora Róbert, valamint az Apostol Együttes és a Singer Street (ex-Cotton Club Singers) csatlakozott e nemes ügyhöz. Az esten Dés László, Mága Zoltán, Váczi Eszter, valamint a Singer Street ad koncertet a nagyérdeműnek.

A szervezők és maga a kórház nagy szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, adakozni és szórakozni vágyót, 2010. március 24.-én, 18:30 órakor a Vogue hajóra, hogy egy nagyszerű est keretében segíthessünk a kórházi kezelésre szoruló gyermekeken! Az estről bővebb információt a jotekonysag.blog.hu weboldalon tudhatnak meg, ahol részleteiben többek között az is kiderül, hogy ki és mit ajánlott fel e jótékonysági aukcióra.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA gyermekkori asztma: okok és kezelés
Következő cikkMini Világ babakönyvek

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..