Nyári Programbörze és Tábortoborzó a Millenárison

Nyári-Tábortoborzó-300x240.jpg

Sok szülőnek okoz fejtörést gyermeke nyári üdülése: hova, milyen táborba, mennyiért? És vajon megbízható kezekbe kerül-e a gyerkőc? Az Országos Nyári Programbörze és Tábortoborzó elnevezésű rendezvény május 25-én a Millenárison segít a kérdések megválaszolásában és a döntésben is.

Nyári TábortoborzóHamarosan beköszönt a szünidő és egyre aktuálisabbá válik a gyerekek felügyeletének, táboroztatásának kérdése. Választani nem is olyan egyszerű, hiszen manapság már rengeteg, változatos tematikákkal felépített, különféle árfekvésű nyári tábor közül lehet válogatni. A szülőkben ráadásul sokszor felmerülő aggályt jelent, vajon megfelelő emberekre bízza-e gyermekét.

A Nyári Programbörze és Tábortoborzó egy nagyszerű – és ingyenes – lehetőséget kínál arra, hogy a szülők gyermekeikkel együtt böngésszenek a helyszínen felsorakozó választék között és személyesen is felvehessék a kapcsolatot nyári programokat, üdülést szervező személyekkel, vállalkozásokkal.

A felmerülő kérdések megválaszolása mellett a gyerekek is kipróbálhatják kedvcsinálóként a táborokban a későbbiekben zajló tevékenységeket, elfoglaltságokat.

A rendezvény egyben bemutatkozási lehetőséget biztosít az iskoláskorú fiatalok számára szabadidős programokat, családi fesztiválokat szervező szakembereknek, cégeknek is.

További információk elérhetők a Millenáris honlapján.

Szólj hozzá Te is!