Részmunkaidős álláslehetőség kisgyermekesek számára

allasajanlat_kisgyermekeseknek-300x145.jpg

Kisgyermekes szülők számára hirdet részmunkaidős reintegrációs álláslehetőséget az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. Az uniós pályázatokat kezelő állami tulajdonú szervezet elsősorban olyan gazdasági-pénzügyi képzettségű és tapasztalatú munkavállalók jelentkezését várja, akiknek gyermeke bölcsődei ellátásra jogosult, és jelenleg szándékoznak munkába állni.

A sikeres kiválasztási folyamatot követően belépők szakmai adminisztrátor munkakörbe nyernek felvételt.

allasajanlat_kisgyermekeseknekA program keretében foglalkoztatott munkatársak, a fél éves határozott időre irányuló részmunkaidős munkaviszonyban, kisgyermekes élethelyzetüket optimálisan kezelő, munkahelyi reintegrációt támogató munkacsoportokban lehetőséget kapnak a pályázatkezeléshez tartozó alapműveletekbe történő betanulásra majd ennek megfelelő feladatkörben való munkavégzésre.

Tizenöt munkavállaló felvételét tervezik, akiket többlépcsős folyamatban választanak ki a jelentkezők közül. A program az egyszeri szerződés-hosszabbítás, vagy a teljes munkaidős munkatársként való továbbfoglalkoztatás lehetőségét is tartalmazza. Az érdeklődők február 28-ig jelentkezhetnek az álláslehetőségre, melyről részleteket az ESZA honlapján olvashatnak.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..