A jó táska nélkülözhetetlen segítség az édesanyáknak

SPAR Hűségakció

Praktikus és hasznos kellék a babakocsis sétákhoz egy erős táska, és az sem baj, ha mutatós. Most a SPAR új hűségakciójában a dán Ellehammer minőségi termékeivel újíthatod meg úti kiegészítőidet.

A skandináv minőséget nyújtó dán Ellehammer termékei nagy segítséget jelentenek az édesanyáknak, hogy minden a helyére kerüljön. Sétákhoz éppen olyan hasznosak, mint a mindennapi bevásárláshoz, kapóra jönnek akkor is, amikor családoddal vagy a barátaiddal kirándulsz és nyaralsz.

A SPAR a legújabb hűségakciója során kínált utazási kellékekkel a késő tavaszi és nyári útjaidat szeretné még biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni. A SPAR Magyarország a májustól szeptember elejéig tartó új hűség-promóciója során a dán prémium-márka magas minőségű, ergonomikus kialakítású és divatos utazási kellékeit és kiegészítőit kínálja. Jól használhatod a multifunkcionális táskát, a gurulós utazótáskát, a laptop-táskát, a hátizsákot, a válltáskát, a kozmetikai táskát vagy a három méretben kínált keményfedelű gurulós bőrönd egyikét, de jó szolgálatot tesz a háromdarabos utazótasak-szett is. A minden élethelyzetben praktikus Ellehammer termékek – amelyek hűségpontokkal kiugróan magas kedvezményekkel, akár harmad áron megvásárolhatóak – a hosszabb-rövidebb utak és séták nélkülözhetetlen kellékei. Bárhol és bármikor számíthatsz rájuk.

A 2018. május 10. és augusztus 19. között tartó pontgyűjtő akció alatt
bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban elköltött
1000 forintos vásárlásod után 1 darab hűségpontot kapsz,
amelyet pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

Húsz hűségpont megszerzését követően megveheted a 11-féle exkluzív Ellehammer-termék egyikét a feltüntetett – akár 66%-os – kedvezményes áron. Az INTERSPAR áruházak vásárlóinak szóló egyedi ajánlat a 24”-es keményfedelű gurulós bőrönd.

Az összegyűjtött matricákat 2018. május 10-től tudod beváltani az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2018. szeptember 2-ig.

A részleteket itt találod: www.spar.hu

Erről a témáról még az Utazás rovatunkban olvashatsz többet!