Nyár, tenger és család

Szekeres Adrien, családi nyaralás

Ha nyár, akkor tenger, könnyű halételek, friss gyümölcsök és persze a hazai specialitás, a lecsó – Szekeres Adrien számára ezek jelentik a következő hónapok elmaradhatatlan összetevőit. Az énekesnő nagyon fontosnak tartja, hogy a szünidőben minél több időt tölthessen együtt a lányaival, Jázminnal és Emíliával.

A Földközi-tenger legnagyobb szigete, Olaszország egyik legdélebbi pontja, Szicília az idei úti cél Szekeres Adrien és családja számára. Ezen a nyáron Itália gyöngyszemeit fedezik fel együtt.

Az igazi kikapcsolódást a tenger jelenti számomra – emelte ki az énekesnő. – Szicíliában közvetlenül a parton bérelünk majd egy apartmant. Elsősorban pihenni szeretnénk, úszni, jókat enni, és minél több időt tölteni a lányainkkal. Szeretnénk eljutni Szicília legszebb városaiba, úti céljaink között szerepel Taormina és Palermo is. Autót bérelünk majd, azzal járjuk be a környéket – tette hozzá Szekeres Adrien.

Az énekesnő és férje, Kiss Gábor zeneszerző a Szekeres Adrien, családi nyaraláshétköznapokban is nagyon figyel arra, hogy milyen étel kerül a családi asztalra. Nem lehet ez másként nyáron sem.

Tengerparton halat és rákot eszem legszívesebben. A gyümölcs fontos része az étkezéseinknek. Az egész család imádja a dinnyét és az őszibarackot, de sokszor készítek gyümölcssalátát is. Ami semmiképpen sem maradhat ki a nyári menüből, az a lecsó, ez ugyanis a férjem, Gábor kedvence. Esténként szívesen grillezünk itthon a kertben. A grillezett húsok mellé gyakran készítünk finom zöldsalátát vagy bulgursalátát.

A sport nyáron is fontos része Szekeres Adrien életének, ezért a szicíliai nyaralásra összepakolt bőröndjéből nem maradhat ki az edzőcipő sem.

Úszni, futni és jógázni is szeretek nyáron. Hogy a nyaralás ideje alatt melyiket választom, az mindig a helyszínen dől el. Viszek mindent, futócipőt, jógaszőnyeget és persze fürdőruhát is – tette hozzá az énekesnő.

Szekeres Adrien, családi nyaralásSzekeres Adrien a nyári szépségápolásra is odafigyel. Ilyenkor a szokásosnál is jobban óvja bőre és haja egészségét.
A napvédő krém semmiképpen sem maradhat itthon, de emellett nagyon figyelek a külső és a belső hidratálásra egyaránt. A hajamat is védem, fürtjeimet a fodrászom által ajánlott speciális hajápolóval óvom a legmelegebb hónapokban a nap sugaraitól – árulta el az énekesnő.

Szekeres Adrien tippjei:

  • Frissítő italnak uborkás, kakukkfüves, citrusos limonádét választ.
  • Az igazi hűsítő desszert számára egy könnyű gyümölcssaláta.
  • Lekvárt is szívesen készít a családnak, a kedvence a szamóca.
A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkAz inzulinrezisztenciát komolyan kell venni!
Következő cikkA magzat is hallja a hangokat