Ha nem tudsz elszabadulni a gyereked mellől

online vásárlás

A legtöbb anyuka ismeri az érzést amikor szeretne egy két órára elmenni otthonról, kimozdulni az otthoni környezetből, inni egy kávét, körülnézi az üzletekben esetleg venni néhány dolgot, de ez mind lehetetlen egy gyerek mellett. A mai felgyorsult világban egyre többen vásárolnak online, hiszen kényelmesebb, gyorsabb, és sok esetben akár olcsóbb is, mintha az üzletben vásárolnánk. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit akár a gyereked mellett is megtudsz vásárolni online és biztosan a párod is fog örülni neki.

Természetesen attól is függ, hogy párunk szereti-e a klasszikus, de elegáns kiegészítőket azonban egy divatos csokornyakkendővel nem tudunk mellé lőni ajándék választás terén. Az 1870-es évek óta nem sokat változott a kiegészítő alakja, azonban manapság már nemcsak az elegáns viselet részévé vált, hanem egy hétköznapi öltözethez is ugyanúgy fel lehet venni. Legyen az alkalom egy évfordulós vacsora, egy kerti parti vagy egy születésnap egy egyedi csokornyakkendő biztosan kiválóan mutat egy fehér inghez.

Trendhim csokornyakkendő

Az elmúlt években egyre több férfi visel különböző fajta karkötőket, hiszen stílusosak, vagányak és bármilyen utcai öltözetet nagy mértékben kiegészítenek. A nyár két legkedveltebb darabja a hajókötélből készült horgonyos karkötő és a masszív anyagból készült paracord karkötő. Sokan nem tudják azonban egy ilyen karkötőt rengeteg dologra fel lehet használni, hiszen minimum 250 kilogramm a teherbírású anyagból készül ami kiengedve akár 3 méter is lehet. A paracordon kívül túlélő vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen sok ország hadserege általános kötélzetként használja fel ezt az anyagot. Számtalan dologra fel lehet használni, mint például óraszíj készítésére, sátor rögzítésként, de akár függőágyat is lehet készíteni belőle.

Infinety hirdetés

Trendhim karkötő

Egy nélkülözhetetlen kiegészítő, ha párunk sokszor hord öltönyt, az pedig nem más mint egy különleges mandzsettagomb. A Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg fajta egyedi darabot találunk. A kiegészítő férfiasságot, eleganciát és egyediséget sugároz és természetesen számtalan olyan alkalom van, amikor a mandzsettagomb kiválóan kiegészíti a férfi öltözetét, lehet egy esküvő, egy állás interjú vagy egy elegáns vacsora is.

Trendhim mandzsettagombNemtől függetlenül mindenki számára szükséges egy olyan táska, amibe praktikusan lehet pakolni, kényelmesen lehet viselni és nem utolsó sorban bírja a különböző megpróbáltatásokat. A dán webshopban a legtöbb táska kiváló minőségű bőrből készül ennek köszönhetően évekig lehet hordani a táskát anélkül, hogy bármiféle probléma is lenne vele. A sporttáskáktól kezdve az oldaltáskákon át a hátizsákokig minden típus megtalálható, hiszen minden embernek különböző igényei vannak egy táskával szemben.Trendhim táska

Minden terméket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak és esetleges probléma esetén egy egész évig pénzvisszafizetési garanciát is biztosít a cég.

Trendhimfotók: trendhim.hu

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkGyermekgondozási díj
Következő cikkÍgy spórolj az energiaszámlán egész évben! – interjú a szakértővel

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!