Vadonatúj wellness részleg a zalakarosi Napfényben

Októberben nyitja meg kapuit az őszi szünetre érkező vendégek előtt a zalakarosi Hotel Napfény Aura Wellness Komplex névre keresztelt wellness létesítménye. Az „aura” név (jelentése fény, világosság) utal a hatalmas üveg kupolára, melyen keresztül fényárban úszik a közel 400 nm-es fürdővilág.

Aura-Wellnes-Komplex

Ez a szám a 70 nm-es vízfelülettel egyúttal azt is jelenti, hogy a három csillagos kategóriában megszületik Zalakaros legnagyobb wellness részlege (nem hivatalos felmérés alapján) – hogy a legteljesebb mértékben szolgálja az árérzékenyebb zalakarosi vendégek igényeit.

Aura-Wellnes-Komplex-úszómedence

Az Aura Wellness Komplex minden generáció számára önfeledt szórakozást nyújt termálvizes medencéivel, szaunáival, a kicsik számára gyermekpancsolóval, de olyan kiegészítő szolgáltatásokról sem feledkeztek el a kivitelezők, mint a napozóterasz, játszószoba, vagy a bababarát pelenkázóval felszerelt gyermekpihenő.

Aura-Wellnes-Komplex-jacuzzi

A tökéletes kényeztetés érdekében számtalan masszázs is rendelkezésre áll, de tavasztól őszig frissítőkkel is szolgálnak majd a napozóteraszon a felüdülni vágyók számára.

Aura-Wellnes-Komplex-masszázs

Korábban a szálloda áraiba építette a városi Gránit Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő területére szolgáló belépőt, így pótolva a saját wellness hiányát, ám októbertől e téren megduplázódik a kínálat, hiszen a vendégek szabadon dönthetnek, hogy kizárólag a szálloda vizes pihenőjében relaxálnak, vagy meglátogatják a városi komplexumot is. Egy kis gyalogos vagy akár segway kirándulás, kerékpártúra, séta, cukrászdai betérő, kilátó látogatás a friss levegőn és máris kész a tökéletes zalakarosi pihenés receptje – a Hotel Napfényben.

Hotel-Napfény-játszótér

A közel 123 millió forintos beruházás az Új Széchenyi Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül meghirdetett „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése” pályázat támogatása keretében valósult meg. A szálloda vezetősége ebben a válságos időszakban a szolgáltatásfejlesztést látta a leggyümölcsözőbb módnak, hogy elkerülje a vendégszám csökkenését, egyúttal mint üdülőszövetkezet a tagok számára is bővült kínálatot tudnak nyújtani a jövőben.

Hotel-Napfény-csaladi-szoba

További információk és akciós ajánlat az őszi szünetre: www.hotelnapfeny.hu

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..