A magyar nők a legszebbek – ezt rajtuk kívül mindenki tudja!

Pécsre látogat a Dove július 13-án, hogy egy egésznapos rendezvény keretében ráébressze a nőket a bennük rejlő szépségre. A Dove 2013-ban Magyarországon is megvizsgálta, hogy mit gondolnak a nők a szépségről és van-e kapcsolat a szépség, a szépségápolás és a boldogság között. A hazai kutatás bizonyítja, hogy mindössze minden negyedik nő elégedett külsejével, és ez a globális átlagnál is kevesebb.A friss kutatás alapján kijelenthetjük, hogy a hazai értékek az alacsony globális arányokat is alulmúlják: Magyarországon a nőknek csupán 3%-a írja le magát a vonzó szóval (globálisan 10%), míg gyönyörűnek mindössze 1% (világszerte 5%).

pécs_finalSzépségével a megkérdezett magyar nők 27%-a elégedett, míg külsejével kapcsolatban csupán 29%-uk érzi magát magabiztosnak.

A Dove elkötelezett abban, hogy erősítse a nők önbizalmát, a márka hiszi, hogy ha a nők jól érzik magukat a bőrükben, akkor sokkal magabiztosabbak és könnyebben kiaknázzák a bennük rejlő szépséget. Ennek érdekében a Dove és szakértői Pécsre látogatnak. Szily Nóra és Dr Pónyai Katinka bőrgyógyász segítségével a hölgyek hasznos tanácsokkal gazdagodnak, mind a testi, mind a lelki megújulás terén. Az egész napos kötetlen rendezvényen mindenki felfedezheti a bennük rejlő szépséget, és magabiztosabbá válhat.

Június 13-án a pécsi Árkádnál keressék hoszteszeiket, próbálják ki a legújabb termékeket, vegyenek részt a bőrvizsgálaton, kérjenek személyre szabott tanácsadást a szakértőktől, és írják fel bíztató üzeneteiket a Dove Bókfalra, hogy másoknak is örömet okozzanak.