Afrikai gyerekeket segítenek az óvodások

bamako_adomány.jpg

A XVI. kerületi Cziráki utcai Napsugár Óvoda karitatív akciót indított: szeretne adományokat eljuttatni a Bamako Rally segítségével a világ legszegényebb országaiban élő rászorulóknak. Az adománygyűjtés célja a segítségnyújtás mellett  az, hogy megalapozzák a gyerekek lelkében a szociális érzékenységet és az „adni, segíteni jó” érzést. 

A Budapest-Bamako rally, a magyar szervezésű afrikai autóverseny, kiemelkedő karitatív eseménynek számít. A rally 2012.január 14-én indul és két héttel az indulás után már Mali fővárosába, Bamakoba ér.  Az indulók a világ 5.-6. legszegényebb országába, Maliba és Mauritániába ajándékokat és jelentős adományokat visznek.

Kérjük, aki teheti, segítse az afrikai kisgyerekeket kinőtt (nyári!) ruhaneműkkel, papír-írószerekkel, esetleg játékokkal. (Tartós élelmiszereket nem gyűjtünk, mert azokat a már befolyt pénzadományokból veszik meg a szervezők az eltérő ízvilág, kultúrkör és vallási okok miatt)

A gyűjtés január 10.-éig tart, mert 11.-én már a bedobozolt ajándékokat a Vedd Észre Team szervezői elviszik.

Az adományok átvétele: Cziráki utcai Napsugár Óvodában Budapest, XVI. Cziráki utca 8-10 vagy a szintén kerületi Ládzsa utcai tagóvodában: Lándzsa utca 31. Kérjük, hogy az adományokat reggel 6-10 óra illetve 15-17.30 között adják le, lehetőleg dobozban, ha megoldható.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..