Állatkerti Halloween az őszi szünetben

Állatkerti halloween az őszi szünetben

Az őszi iskolai szünetben és a hozzá kapcsolódó hétvégéken, tehát összesen kilenc napon át tart az állatkerti Halloween a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A városligeti intézmény érdekes és változatos programokkal várja a nagyközönséget, a 14 éven aluli gyermekek pedig ebben az időszakban díjmentesen látogathatják az Állatkertet.

Október 28-tól november 5-ig tart az állatkerti Halloween a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A kilencnapos rendezvény ideje alatt változatos látnivalókkal, többek között látványetetésekkel és állati tréningekkel várják a nagyközönséget. Ilyen és ehhez hasonló programok keretében lehet megismerkedni például a sörényes hangyászokkal, a pelikánokkal, az ázsiai vadkutyákkal, a brazil óriásvidrákkal, a Madagaszkár-ház és az édesvízi akvárium lakóival, a gorillákkal, a földimalacokkal, a keákkal és a tapírokkal is. Emellett naponta két tréninget tartanak az oroszlánfókáknál, egyet pedig az elefántoknál.

A fenti programok mellett az állatkerti Halloween részeként október 31-én, azaz kedden, a mindenszentek előtti napon Halloween Játszóház várja a családokat a Varázshegyben, az állatkerti Nagyszikla belsejében. A délelőtt 10-től délután 3-ig működő játszóházban lesz családi tökfaragás, célba dobás, „szellemes” bowling, ügyességi játékok és kézműves foglalkozások sokasága, valamint óriás memóriajáték, arcfestés és tök amőba is.

Állatkerti halloween az őszi szünetben

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..