Anyukából motor és futóbringa szállító tréler

Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat, és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még megspékeled egy bevásárlószatyorral? Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a motoron nincs fogás, állandóan kicsúszik…Két gyakorló anyukának ebből lett elege, és erre a problémára találtak egy egyszerű, praktikus megoldást: a kismotorra csatolható vállpántot, amivel gyerekjáték a moci cipelése.

A kismotorra csatolható vállpánt a Tilkát is jegyző, baba-mama fotózással foglalkozó Hubai Orsi, és a divat és design témakörökben író Séllei Lilla közös munkája.

vallpant2A csipkével, fényvisszaverővel díszített hevederekhez tartozik két csat, amelyekkel a kismotor vagy a futóbringa kormányához, illetve hátsó kerekéhez rögzíthető a pánt. A pántot a vállunkra is vehetjük, de akár keresztbe is átvethetjük, sőt a heveder segítségével a járgányokat a babakocsira is stabilan felakaszthatjuk.

Aki anyuka, annak nem ismeretlen az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és még a kismotort is, és esetenként ezt megspékeled egy bevásárlószatyorral is” – mesél Lilla az ötlet születéséről, majd Orsi veszi át a szót: „Nyaggattam Lillát, aki táskákat is készít, hogy találjon már ki nekem egy motorhordozó pántot…”

A tervezők gondoltak az apukákra is, így a romantikus, bájos pántok mellett minimalista, vagányabb verziókat is terveztek.

További információk, fotók a Facebook oldalon.

Fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..