Simon Éva kozmetikus, sminkes, szépségterapeuta

Simon+ëvaTémakörök: tini bőrápolás, problémás bőrkezelés, kismamák szépségápolása, változókor hatása a bőrön, smink, nők szerepe a férfi bőrápolásban

A szakértő elérhetősége:
+36 20 43 33 147
evasimon@t-online.hu
http://www.rubinkozmetika.com

Szépségterapeutaként szakmai hitvallásom, hogy a bőrproblémák jelzik a mélyebben megbújó gondokat. Test és Lélek kozmetikámban a bőrápoláson túl a jó fizikai közérzetet és a feltöltődést is biztosítom vendégeim számára harmonizált környezetben.

Kozmetikusként fontosnak tartom, hogy olyan anyagokkal dolgozzam, amelyek természetes növényi alapúak, éppen ezért natúrkozmetikumokat, és organikus kozmetikai termékeket használok kozmetikai kezeléseim során. Folyamatosan szakmai képzéseken veszek részt, hogy vendégeim számára a leghatékonyabb, személyre szabott kezelést tudjam biztosítani, bőrproblémáik megoldása érdekében. A legmodernebb kozmetikai eljárásokat alkalmazom kozmetikai kezeléseim során, mint; mezoterápia, dermaroller – mezopen, ultrahangos bőrtáplálás, annak érdekében, hogy vendégeim bőre szépüljön, önbizalmuk növekedjen.

Sminkesként egyéni smink tanfolyamokat tartok, amelyen elsajátítható a sminkeszközök használata, a legkedvezőbb színek és formák alkalmazása a megfelelő alkalmakra. Menyasszonyi sminkjeim készítésekor a próbasmink alkalmával alakítom ki a menyasszony számára legragyogóbb sminket, amely illik egyéniségéhez, az esküvői ruhájához, az esküvő hangulatához. A nagy napon a megbeszélt, és korábban elkészített sminket készítem el.

Kozmetikai kezeléseim a gyakorlatban; minden új vendégemnél egy alapos bőrdiagnosztizálást végzek, szükség szerint alkalmazom a Feng Shui arcdiagnosztizálást is, amely rámutat a szervezet egyéb problémáira is. A vendégem kartonján rögzítésre kerülnek azok a tényezők, amelyekre figyelnem kell a kozmetikai kezeléseim alkalmazása során. Ezek alapján javaslom a legkedvezőbb kezeléseket, és összeállítom a megfelelő kezelési programot. A szépség csomagokat mindig frissítem, hiszen bőrünk az évszakok és idő során változik, ehhez alkalmazkodom kezeléseimmel!

Az alábbi területeken ajánlom segítségemet:

–          Teenagerek bőrápolása

–          Arcmasszázsok; kozmetikai, speciális lifting, stresszoldó

–          Problémás bőrkezelések; arctisztítás, bőrtáplálás, hegkezelés, ránckezelés

–          Arcfiatalítás; stresszes, igénybevett, érett bőr kezelése

–          Kismamák szépségápolása

–          Férfi kozmetikai kezelések

–          Menyasszonyi sminkkészítés

–          Sminkoktatás, tanácsadás

–          Közérzet javító kezelések; Reiki stresszoldás-energetizálás, test-fülgyertya,

Fordulj hozzám bizalommal, ha jól akarod érezni magad a bőrödben! Bababarát kozmetikámban a kismamák is igénybe tudják venni szolgáltatásaimat, ha éppen nem tudják a baba megőrzést megoldani!

Kérdezni a hozzászólásoknál tudsz és a választ is itt találod majd meg. Ha szeretnél azonnal értesülni róla, jelöld be, hogy kérsz e-mail értesítést, ha hozzászólás érkezik.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkApró elem, nagy veszély – erre ügyelj!
Következő cikkAnyukából motor és futóbringa szállító tréler

1 KÉRDÉS

  1. Kedves Éva!
    Mennyibe kerül egy smink tanácsadás és melyik kerületben van?
    Köszönettel, üdvözlettel,
    Mónika

Comments are closed.