Az érdi INTERSPAR-ban gyerekkel is öröm a bevásárlás

Mostantól gyerekjáték elintézni a nagybevásárlást, a levelek feladását vagy a pelenka beszerzését, hiszen az Érden megnyílt új bevásárlóközpontban minden egy helyen megtalálható – a drogériától az postán át az INTERSPAR hipermarketig.

A SPAR Magyarország legújabb bevásárlóközpontja március 3-án nyitotta meg kapuit a közönség előtt Érden. A komplexum könnyen megközelíthető autóval, hiszen az Iparos utcai autópálya-csomópont közelében helyezkedik el. A tömegközlekedést is úgy alakították ki, hogy minél egyszerűbben el lehessen jutni a bevásárlóközponthoz, így az épület főbejáratához buszmegállót telepítettek, az Aszfaltozó utcában pedig buszvárakozó megállóhely is létesült. A családok nagy örömére pedig egy játszótér is várja a legkisebbeket.

Az új hipermarket az innováció jegyében épült, hiszen a SPAR számára kiemelten fontos a környezetvédelem, így építkezéskor és berendezéskor is elsődleges szempont volt a fenntartható fejlődés: a világításért LED fényforrások felelnek, a hűtés és fűtés környezetbarát módon történik.

Infinety hirdetés

INTERSPAR Érd - Piactér

A bevásárlóközpont vásárlótere könnyen megközelíthető, hiszen mozgójárdákon és liftekkel is el lehet jutni a bejárathoz. A 33. INTERSPAR az áruházlánctól megszokott minőséget képviseli: az üzletbe belépve azonnal egy piactéren találjuk magunkat, ahol friss gyümölcsök és zöldségek közül válogathatunk. Innen a látványpékséghez érkezünk, ahol a helyben készült péksütemények illata csábítja a vásárlókat. Egyre beljebb jutva, az egyes árucsoportok jól átlátható módon, igényes környezetben kínálják magukat, így mindenki kedvére válogathat.

INTERSPAR Érd - Csemegepult

Ha megéhezik a család, akkor az áruházhoz tartozó SPAR to Go étterem nyújt megoldást, ahol a friss anyagokból előállított saláták és szendvicsek garantáltan elnyerik majd a gyerekek és felnőttek elismerését. Az áruház előterében lehetőség van a mobiltelefonok feltöltésére is, emellett ingyenes Wi-Fi zóna biztosítja az internet elérését a hipermarketben.

Az INTERSPAR mellett megtalálható kávézó, posta, drogéria, és optikai szaküzlet is, így mindent egy helyen intézhet a család.

Az áruház elérhetősége és nyitva tartása:

2035 Érd, Iparos utca

Nyitva tartás: H-SZ: 6:00-22:00, V: 8:00-19:00

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!