A szülők válogathatják össze a meséket a legújabb applikációban!

gyerek ül a tévé előtt

A BabyTV, a FOX Networks Group díjnyertes bébi és kisgyermek csatornája úttörő jellegű funkciót vezetett be a BabyTV video appban. Először nyílik ugyanis lehetősége az előfizetőknek arra, hogy létrehozzák saját lejátszási listájukat, és felügyeljék gyermekük tévézési szokásait.

Az új funkció, mely a „My BabyTV channel” nevet kapta, lehetővé teszi a szülők számára azt, hogy kiválasszák vagy letöltsék kedvenc műsoraikat, dalaikat és rímeiket, és ezáltal egy olyan – korlátlan hosszúságú – csatornának a műsorait szabályozzák, mely egyetlen gombnyomással előhívható, és a zavartalan élvezet érdekében teljesen reklámmentes.

Az anyukák, apukák, és nagyszülők mostantól gyors és egyénre szabható hozzáférést kapnak a BabyTV médiatárához egy olyan – úttörőnek számító – fejlesztésnek köszönhetően, amely a tartalmak közvetlen, hálózaton keresztül történő, ún. „on demand” elérését a személyre szabhatósággal kombinálja.

„A ’BabyTV Video’ alkalmazás sikerét követően színesebb, interaktívabb, egyszerűbb, és szórakoztatóbb felhasználói élményt szerettünk volna biztosítani a családok számára. A csapataink gőzerővel dolgoztak azért, hogy egy olyan univerzális applikációt biztosítsanak a felhasználók számára, amely lehetővé teszi a különböző eszközök közötti átjárhatóságot.” –mondja Gali Lulavi, a Digitális Média osztály vezetője.

A BabyTV Video app a csatorna legkelendőbb műsorai epizódjainak százait kínálja, olyan népszerű karaktereket felvonultatva, mint Charlie, Billy BamBam és a Cuddlies, mindezt havi rendszerességgel frissülő tartalommal.

mesefilmes applikáció

A BabyTV-ről

A BabyTV a világ elsőszámú, a nap 24 órájában sugárzó, teljesen reklámmentes bébi és kisgyermek csatornája 0-4 éves korig. A FOX Networks Group égisze alatt futó BabyTV több, mint 100 országban, 700+ eszközön és 20 nyelven elérhető. A BabyTV-t csúcsminőségű, eredeti és exkluzív műsorok jellemzik, melyet professzionális fejlesztők készítettek kifejezetten a gyermekek és a szülők szórakoztatása céljából. Minden, a BabyTV-vel eltöltött óra történetekben, dalokban, rímekben és szerethető karakterekben gazdag szórakozást ígér.

További információk: www.babytv.com

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkEgy lombikbaba ára
Következő cikkSzínpadon kelnek életre a Kicsi Gesztenye Klub szereplői

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..