Bibliák kicsiknek – 10% kedvezmény

kicsiklapozgato.jpg

Kicsik lapozgató Bibliája

A Bibliával nem lehet elég korán kezdeni az ismerkedést. A Szentírás válogatott történeteiből már a legkisebbek is megérthetik, hogy Isten szereti őket, ő teremtette ezt a világot és gondoskodik róluk.

2-4 éveseknek szólnak az egyszerűen megfogalmazott, rövid történetek Ádám és Éva, Noé, Ábrahám, József, Mózes, Dávid, Dániel és Jézus életéből. A gyűrhetetlen kartonra festett gyönyörű képeket a neves gyerekkönyv-illusztrátor Kállai Nagy Krisztina készítetette.

Harmat Kiadó, 2010, 32 oldal

KEDVEZMÉNYES ÁR Babafalva olvasóknak:

Ár: 2500 Ft helyett
2250 Ft (Megtakarítás: 10%)

Mesélő Biblia

Ne csak felolvass, mesélj! 74 történet az Ó – és Újszövetségből

A 4-9 éveseknek szóló illusztrált Gyerekbiblia különlegessége, hogy az ismerős történeteket úgy adja közre, hogy könnyebb legyen őket elmondani, mint felolvasni. Az ismétlések, mondókák, nyelvi játékok bevonják a gyerekeket is a mesélésbe, közös élménnyé varázsolva az esti bibliaolvasást vagy a hittanórát. A könyv végén ehhez ötlettárat is találunk. A művészi fordítás a pedagógus és író házaspár Miklya Mónika és Zsolt munkája.

Harmat Kiadó, 2008, 160 oldal

KEDVEZMÉNYES ÁR Babafalva olvasóknak:

Ár: 3900 Ft helyett
3510 Ft (Megtakarítás: 10%)

Bibliai lapozók

A vastag kartonból készült könyvecskék a legkisebbekkel ismertetik meg a Szentírást. Könnyen értelmezhető, kedves rajzokkal és egyszerű szöveggel mutatják be a bibliai történeteket. Az apróságok birtokba vehetik, lapozgathatják a gyűrhetetlen könyveket és összegyűjthetik a sorozatot. Eddig megjelent kötetek: Nóé bárkája, Jézus születése, Miatyánk, Az elveszett bárány.

Harmat Kiadó, 2008, 18 oldal

KEDVEZMÉNYES ÁR Babafalva olvasóknak:

Ár: 1200 Ft helyett
1080 Ft (Megtakarítás: 10%)

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..