Mézes Mikulás – Segítsünk együtt az éhező gyermekeken

cimlapkicsi.jpg

A gyermekéhezés felszámolása a felnőttek feladata. Közös felelősségünk, hogy a kicsiken a magunk módján, és eszközeivel segítsünk. Ennek a nemes célnak az érdekében készült el a MÉZES MIKULÁS c. mézeskalácsos receptkönyv, melyhez civilek, cukrászok, szakácsok, bloggerek adták ötleteiket, és tudásukat. Támogassa minimum 1000 forinttal a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel Programját, és Öné lesz a mézeskalács receptkönyv.
Talán már Ön is volt úgy, hogy mézeskalácsot szeretett volna sütni, de nem volt egy kéznél lévő, használható receptje. Vagy éppen az apró trükkök, praktikák hiánya miatt fulladt kudarcba a sütés.

A Mézes Mikulás könyvben minden apró részletet, trükköt összegyűjtöttünk, ami hozzájárulhat a későbbiekben a sikeres mézeskalácssütéshez.

A praktikák mellet olyan recepteket kap ajándékba tőlünk, amikhez mézeskalács tésztát használtunk fel. Mostantól tehát véget ér az unalmas mézes kekszezés, és kezdődhet a kreatív önmegvalósítás. Legyen torta, aprósütemény, bon-bon, pohárkrém, vagy akár ünnepi hidegtál, az illatos mézeskalács tésztából készült finomságokkal garantáltan elkápráztatja majd barátait, családtagjait, gyerekeit. A sütemény receptek mellett ötleteket adunk adventi dekorációk, és gasztro-ajándékok elkészítésére is.

A könyvhöz 2010. november 1-30. között lehet hozzájutni. A program aktuális állásáról, híreinkről, beszámolókról a szervező, Rita konyhája oldalán lehet olvasni>>.

Hogyan juthat hozzá a könyvhöz?

  1. Utaljon minimum 1000 forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit a szállítással együtt. Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, ezt mindenki saját belátása, és lehetősége szerint teheti meg. A számlaszám: 10300002-10350923-49020011.
  2. Az átutalási megbízás közlemény rovatába írja be a KÉS szót, és az e-mail címét, ahová tudjuk küldeni a későbbiekben az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, abban az esetben ugyan így kérjük megadni a KÉS szót, és az e-mail címet. Az e-mail cím megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk eljuttatni a kiadványt.
  3. Egy heti átfutással elküldjük Önnek a könyvet, a megadott e-mail címre.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMiklya Zsolt: Történetek a pirosoviból – 10% kedvezmény
Következő cikkBibliák kicsiknek – 10% kedvezmény

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..