Családi napok programsorozat a Magyar Színházban

Magyar Színház

Családi napok programsorozat indul a Magyar Színházban abból az alkalomból, hogy 2018 a Családok Éve lett. A kapcsolódás természetes, hiszen a Magyar Színház eddig is a családok színháza volt, előadásaik és programjaik többsége egyszerre szolgálja a teljes család színvonalas szórakoztatását.

Március 25-én az első Családi napot aznapra szóló színházjeggyel látogathatjátok. Az aznapi előadásokra korlátozott számban még kaphatók jegyek: a délelőtt 11 órakor kezdődő Tótágas történetekre egységesen 1200 forintért, míg az évek óta nagy sikerrel, teltházzal játszott A muzsika hangjára pótszéken 1000 forintért válthatnak jegyet. A nap részletes programját lejjebb olvashatjátok.

Magyar Színház
A Családi nap programja a Magyar Színházban

A délutáni előadásra pótszékeket, illetve a délelőtti előadásra jegyet ezúttal regisztrációs levélben igényelhettek a csaladokeve@mszinhaz.hu e-mail címen.

A Családi nap tehát érvényes aznapi jeggyel ingyenes, de az egyes programok regisztrációhoz kötöttek. Regisztráció: csaladokeve@mszinhaz.hu

Mindenkit szeretettel várnak,
a Családi naphoz jó szórakozást kívánunk mi is!

További klassz programokat az Élményajánló rovatunkban találsz!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkBabavárás – testben és lélekben
Következő cikkCinemira – nemzetközi gyerekfilm fesztivál

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..