Deák-Ember Ágnes, pozitív nevelés, tudatos nevelés szakértő

Deá- Ember Ágnes

Témakörök: pozitív nevelés, tudatos nevelés

A szakértő elérhetőségei:
www.csakcsinald.cafeblog.hu

e-mail: agnesember@gmail.com
www.facebook.com/csakcsinaldmagadert

Jellemző rám, hogy ha eldöntöm, mit akarok, akkor azt véghez is viszem.

Nyíregyháza után Budapestre költöztünk a párommal a főiskola miatt. Idegenforgalmat tanultam, aztán a gyakorlatom leteltével 8 évig dolgoztam az első munkahelyemen. Szerettem az utazásszervezést, a pörgést és jól esett, hogy visszavártak a babázás után is.

Mindig úgy képzeltem, hogy 28-29 évesen leszek anya. Azt mondogattam magamban és másoknak is, hogy könnyű és gyors szülésem lesz. Így is lett, két héttel a kiírt időpont előtt megszületett a csodálatos kisfiam. A szülőszobába érkezéstől számítva 3 óra alatt.

Pici panellakásunkat a múlt nyáron kertes házra cseréltük. Ismét vidék lett a lakhelyünk. A minden évszakban gyönyörű Mátrába költöztünk. Éppen erre a nyugalomra vágytunk a férjemmel, nagyon jól érezzük itt magunkat. Itt jár óvodába a gyermekünk, itt szeretnénk őt felnevelni. Rohanás, felesleges stressz, szmog és számtalan panaszkodó, lefelé görbülő szájú ember helyett megmutatni neki a természet szépségét, az élet apró örömeit.

Idegenforgalomban dolgozom most is, ez az amit tanultam, ez az, amit szeretek. Két éve kezdtem írni motivációs blogomat, ahol szintén erre buzdítom az embereket, csinálják, amit szeretnek, csinálják jól és kitartóan, nem törődve azzal, mit szólnak mások.

Mára tudom, hogy minden úgy lesz, olyan lesz, ahogyan szeretném. Legalábbis sok múlik rajtam. Ha minden napban meglátom a szépet, a jót, ha kiegyensúlyozott vagyok, akkor az otthonunk békés, a családom mosolygós. Gyermekem számára bármilyen apróság örömet okoz, ő elégedett, boldog.  Azt gondolom, nekünk, a szüleinek a feladatunk, hogy ez így is maradjon. Az iránymutatás főleg abból kell álljon, hogy mi magunk is példát mutatunk. Ő is segít majd és tükröt tart nekünk. Formáljuk úgy a képet, hogy aztán elmondhassuk, tetszik az eredmény.

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Két éve kezdtem írni motivációs blogomat, ahol arra buzdítom az embereket, csinálják, amit szeretnek, csinálják jól és kitartóan, nem törődve azzal, mit szólnak mások. A gyerekemet is így nevelem és ezt szeretném nektek is átadni! Olvassatok szeretettel engem!
Előző cikkA fogadalom valódi (h)arca
Következő cikkBudapesten született 2017 első babája

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..