Divattanácsok randevúra

Divattanácsok randevúra

,,Nincs egy rongyom se!” Ugye ismerősen hangzanak ezek a szavak? Akár ez első, akár a második vagy harmadik randira készülődünk, mindegyikünket utolér a pánik, hogy a szekrényünkben sorakozó ezernyi ruhadarab közül egy sem megfelelő arra, hogy lenyűgözzük vele álmaink férfiát. Egy randi fontos esemény, ezért igenis meg kell adnunk a módját a hódításnak.

Ehhez természetesen nem kell túlzásokba esnünk, elég ha az átlagosnál egy kicsit csinosabban öltözködünk. Ha visszafogott a stílusunk, mindenképp kerüljük a feltűnő, erőteljes színeket, ezek helyett inkább a halvány, fehér árnyalatokat részesítsük előnybe. Ha vadítóan szeretnénk kinézni, egy vörös illetve piros blúznak esetleg ruhának egyetlen férfi sem fog ellenállni. Ha mégis inkább egy sötétebb színt preferálunk, például a feketét, természetesen az sem baj, hiszen egy vastag övvel, színes nyaklánccal vagy egyéb kiegészítővel nagyot dobhatunk az összhatáson.

A ruhaválasztást ilyenkor nagyban befolyásolja, hogy milyen helyszínre, programra látogatunk el hódolónkkal. Moziba, kiállításra, kávézóba nem kell kisestélyit húznunk. Ilyen alkalmakra viselhetünk farmert egy csinosabb blúzzal és magas sarkúval, tunikát vastag övvel és legging-szel, romantikus nyári ruhát balerinacipővel.

Kerüljük a ,,miniket”, ne válasszunk nagyon rövid szoknyát és ne érezzük úgy, hogy mindent fel kell fednünk. A randevú lényege, hogy a résztvevők apránként megismerjék egymást, ezért öltözködésben is legyünk visszafogottak, főként titokzatosak. A szabadabb programokra öltözzünk kényelmesen.

Étterembe, színházba már egy fokkal csinosabb ruhát viseljünk, mint például egy testhezálló ruhát, selyem- vagy muszlinblúzt szövetnadrággal és magas sarkúval vagy akár egy toppot szoknyával amelyet bátran feldobhatunk egy-egy kiegészítővel.

Az öltözködés már fél siker, hiszen már így is megmutathatjuk, milyen stílust képviselünk, melyek azok a ruhadarabok, melyeket szívesen viselünk. Figyelnünk kell arra is, hogy mint másban, ebben se akarjuk tökéletesek lenni.

Utolsó tanácsként azt javaslom, maradjunk hétköznapiak, magabiztosak, érezzük jól magunkat abban a ruhában, amit viselünk. Így már borítékolható lesz a siker!

Erről a témáról még az Anya, de mégis nő! rovatunkban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!