Dr. Márián Alexandra belgyógyász, Voll-diagnoszta, homeopátiás orvos

MarianAlexandra_166.jpg

Belgyógyász, Voll-diagnoszta, homeopátiás orvos

Témakörök: belgyógyászat, Voll-diagnosztika, homeopátia, góckutatás, alternatív gyógymódok, Bach-virág terápia, kineziológia, Schüssler-sók

A szakértő elérhetőségei:

AXI-MEDICA ORVOSI RENDELŐ
Budapest XIII. kerület, Katona József u. 41. III. em. 16.
Telefon: 06-1/782-8583, 06-30/651-2686
Fax: 06-1/782-1846
E-mail: info@aximedica.hu
Honlap: www.aximedica.hu

1993-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben szereztem szakképesítést belgyógyászatból. 13 éve foglalkozom alternatív gyógyászattal is: Voll-diagnosztikával és homeopátiával. Jelenleg saját cégemet vezetem, belgyógyászat, Voll-diagnosztika és homeopátia a fő területünk.

Vállalom bármely felmerülő belgyógyászati kérdés megválaszolását. A „góckutatással” és a homeopátiával kapcsolatos kérdésekre mélyreható választ tudok adni, mivel folyamatosan figyelem az újabb és újabb írásokat az orvostudomány és az alternatív gyógymód területéről is, szívesen tájékoztatom az olvasókat.

Fő tevékenységi területem:
A Voll-diagnosztika nagy hatékonyságú diagnosztikus és terápiás eljárás, melynek során kevesebb mint 1 óra alatt felmérjük a szervezet aktuális egészségi állapotát: krónikus betegségek okának tisztázására, és megszüntetésére góckutatásra – meghatározhatjuk, hogy milyen vírusok, gombák, baktériumok vannak a szervezetünkben, melyek betegséget okoznak megelozésre, hogy a betegséget már a korai szakaszában felderítsük, amikor még a hagyományos orvos-diagnosztikai eljárással szinte semmilyen elváltozás nem észlelhető. A vizsgálat egészséges embereknek is évente ajánlott!

Meghatározható az a megfelelő homeopátiás, izopátiás gyógyhatású szer, mellyel a kezelés során felszámoljuk a szervezetben gyulladást kiváltó kórokozókat kimutathatók a foggócok, valamint a szájba került idegen anyagok (pótlások) zavaró hatásai meghatározhatók az allergiateszt elvégzésével azok az élelmiszerek, nehézfémek, adalékanyagok, melyek allergiás tüneteket (ekcéma, emésztési zavarok) okoznak.

Kérdezni a hozzászólásoknál tudsz és a választ is itt találod majd meg. Ha szeretnél azonnal értesülni róla, jelöld be, hogy kérsz e-mailértesítést, ha hozzászólás érkezik.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA Baba-Watsu
Következő cikkKalas Györgyi: Anyakönyv – 20% kedvezmény

84 EDDIGI KÉRDÉSEK

 1. Kedves Doktorno!,
  Az az igazság félek és kellemetlennek érzem magam, hogy bõrgyògyászaton mutogassam magam meztelenül, hiszen olyan helyen is van anyajegyem ami rossz helyen van. Egy voll diagnoszta azt mondta nekem Kiskunfélegyházán, hogy ez oki diagnozist nem tud megmondani, de kimutatja ha rakos elvaltozas van valamelyik szerv rendszerben, tehat ez a Voll meres ki mutatja a bõrnél ha van rakos anyajegy elvaltozas?
  Koszonettel : Dencs Laszlo

 2. Kedves Doktornő!
  Egy jó ideje hullik, illetve fejtetőn erősen megritkult a hajam. Már lassan egy éve járok (mér két helyre is) hajgyógyászhoz. Elméletileg semmi olyat nem találtak, ami indokolná a tüneteket. Már alaposan megváltoztattam az étkezésemet, csak a hajgyógyászok által ajánlott szereket használom. A hajhullás már nem olyan intenzív, de a fejtetőn ritka hajam nem változik. Azt szeretném megtudni, hogy a Woll-méréssel ki lehet-e deríteni, hogy mi az ok, illetve homeopátiás kezeléssel lehet-e javítani a jelenlegi helyzeten.
  Üdvözlettel: Szandra

  • Kedves Szandra!

   Voll-diagnosztikával ki tudjuk mutatni, hogy hol van a szervezetében olyan góc, ami a hajhullása hátterében állhat.
   Általában az ilyen fajta panaszokat sok esetben hormonális problémák okozzák elsősorban, de egy rossz fog, egy begyulladt mandula is okozhat efféle panaszokat.
   Ha már tudjuk hol található a baj, könnyen orvosolható homeopátiával ée egyéb természetes gyógykészítménnyel.

   Üdvözlettel: Dr. Márián Alexandra

 3. Kedves Doktornő!

  A kisfiam 4 éves. A sebészeten jártunk fitymaletapadás miatt. Ott ajánlotta nekünk a doktornő az alábbi 2 sót de adagolást nem tudott mondani:

  Calcium fluoratum D6
  Kalium sulfuricum D6

  Javaslata szerint ezeket kellene használni, hogy puha rugalmas maradjon a bőr és aztán le tudja majd fejteni a makkról.
  /eddig egy szteroidos krémet használtunk ami elvékonyította és rugalmassá tette a mellékhatása révén a bőrt/

  A kérdésem az lenne, hogy hogyan adagoljam és mennyi ideig?

  Válaszát előre is köszönöm!

  Tisztelettel, B.Bea

  • Kedves Bea,

   Örülök, hogy a steroidos krémet mellőzik és orvos kolléganőm ajánlására áttérnek a Schüssler-féle sókra.
   A Schüssler sókat mindig 3×1-ben használjuk naponta. Fontos, hogy ha lehet a kis tablettákat étkezés és ívás előtt kb. fél órával kell bevenni.- Ön ne fogja meg, csak a kisfia. Megoldható, hogy az összest beteszi 1 literes(vagy fél) szénsavmentes vízbe és azt egész nap elkortyolgatja. Így is használ. A kezelés időszakában ne igen fogyasszon koffeines, mentolos és szénsavas készítményeket.

   Üdvözlettel és jó egészséget kívánva
   dr. Márián Alexandra

Comments are closed.