Dr. Tóth Emese orvos-szexológus

dr.tothemese130x150.jpg

Témakörök: női és férfi szexológiai zavarok, stressz okozta egészségügyi és szexuális zavarok, párkapcsolati problémák, szexuális felvilágosítás fiataloknak és felnőtteknek, levelező személyi tréning, szakértés, szakírás, tudományos-ismeretterjesztő előadások

Rendelés:
Orgazmus Szervíz Klinika, Orvosi Gyakorlati Szexológia
1121 Budapest, Eötvös út 52-54.
Rendelési idő: hétköznapokon 09-17 óráig
előjegyzés: +36 30/415-2913, +36 1/457-0090
Web: www.orgasmservice.com (magyarul és angolul)
Fizető web levelezőrendelés:
www.orgasmclinic.com
Élő webrendelés csak előjegyzéssel!

A szexológiában és az internetes tanácsadásban úttörő munkát végzünk munkatársaimmal. A médiában 2000 óta folyamatosan orvosszakértőként, az interneten karitatív tanácsadóként is dolgozom. 2002-ben robbantunk be a máig példanélküli OrgazmusSzerviz Klinikával, ahol a világon először alkalmaztuk a gyógyszermentes “Orvosi Gyakorlati Szexológia“ nevű kutatási eredményeinket, melyek alapján sikerrel gyógyítottunk férfiakat és nőket. 2006 végén megjelent szexológiai ismeretterjesztő és tanácsadó könyvem, amelyben a Klinika műhelytitkait és eredményességét is bemutatjuk. Minden eddigi munkám azt igazolja, hogy a szexualitás pontosan olyan terület és ugyanaz érvényes rá, mint minden más témára: ahhoz, hogy időben sikerüljön megszerezni gyakorlatát és megérteni valódi jelentőségét, mindenkinek kísérletezni és tapasztalni érdemes.

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkEgyszerűsödik az otthonszületett gyermekek anyakönyvezése
Következő cikkGéncsoport okozhatja a férfiak terméketlenségét