Dr. Tóth Emese orvos-szexológus

dr.tothemese130x150.jpg

Témakörök: női és férfi szexológiai zavarok, stressz okozta egészségügyi és szexuális zavarok, párkapcsolati problémák, szexuális felvilágosítás fiataloknak és felnőtteknek, levelező személyi tréning, szakértés, szakírás, tudományos-ismeretterjesztő előadások

Rendelés:
Orgazmus Szervíz Klinika, Orvosi Gyakorlati Szexológia
1121 Budapest, Eötvös út 52-54.
Rendelési idő: hétköznapokon 09-17 óráig
előjegyzés: +36 30/415-2913, +36 1/457-0090
Web: www.orgasmservice.com (magyarul és angolul)
Fizető web levelezőrendelés:
www.orgasmclinic.com
Élő webrendelés csak előjegyzéssel!

A szexológiában és az internetes tanácsadásban úttörő munkát végzünk munkatársaimmal. A médiában 2000 óta folyamatosan orvosszakértőként, az interneten karitatív tanácsadóként is dolgozom. 2002-ben robbantunk be a máig példanélküli OrgazmusSzerviz Klinikával, ahol a világon először alkalmaztuk a gyógyszermentes “Orvosi Gyakorlati Szexológia“ nevű kutatási eredményeinket, melyek alapján sikerrel gyógyítottunk férfiakat és nőket. 2006 végén megjelent szexológiai ismeretterjesztő és tanácsadó könyvem, amelyben a Klinika műhelytitkait és eredményességét is bemutatjuk. Minden eddigi munkám azt igazolja, hogy a szexualitás pontosan olyan terület és ugyanaz érvényes rá, mint minden más témára: ahhoz, hogy időben sikerüljön megszerezni gyakorlatát és megérteni valódi jelentőségét, mindenkinek kísérletezni és tapasztalni érdemes.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkEgyszerűsödik az otthonszületett gyermekek anyakönyvezése
Következő cikkGéncsoport okozhatja a férfiak terméketlenségét

8 EDDIGI KÉRDÉSEK

 1. 37 éves férfi vagyok a kérdésem a következö.Tul hamar van magömlésem max 5 perc az egész aktus a partnereimmel.Mit tegyek?

 2. Kedves szakértő!A párom 30 éves(férfi),sexuális együttlétkor hamar bekövetkezik a magömlés,de csak testileg történik meg,mert ő nem élvez el,a nemiszerve ugyanúgy harcra kész,de van,hogy a második együttlétkor sem élvez el,csak magömlése van.Pszichológiai oka lehet ennek?Ez normális?Ha nem mi lehet a gond.

 3. Jó napot kívánok!
  Azt szeretném megtudni, hogy:
  A barátom megujjazott, és előtte megfgta a nemiszervét, ami előváladékos volt, van rá esély, hogy terhes vagyok?
  Tisztelettel: Dia

 4. Kedvves Doktornő!
  20 éves fiú vagyok! egy és fél éve meg ismertem egy lányt akivel azóta is együtt vagyunk és nagyon jó a kapcsolat! Sajnos a hátterem miatt még nem volt alkalmunk kipróbálni egymást a szex terén! De a múlt alkalommal mikor nálunk járt a körülmények is lehetővé tették szeretkezni kezdtünk! És védekezés nélkül a péniszem az ő hüvelyébe csúszott! Az alkalom és a “beindultság” hatására nem figyeltem oda erre! és bent hagytam! Mikor jött az a pont hogy elélvezzek akkor kivettem a péniszem! Megszeretnék nyugodni azért írtam önnek! Szóval a kérdésem az lenne hogy a barátnőm ugye nem lehet terhes ? Kérem írjon! Nagyon félek félünk a dologtól! Előre köszönöm válaszát!

 5. Kedves doktornő !
  Az orgazmusom nagyon korán be következik.
  Szeretném tanácsát kérni hogy mit tévő legyek.
  Hogyan javíthatok ezen?
  Hogyan szüntethetem meg?

 6. A szülések és a velük kapcsolatos körülmények nem bántják a szexualitást, éppen ellenkezőleg. Mégis gyakori, hogy az anyák az első vagy a második szülés után a hozzád hasonló állapotba kerül, ami ráadásul tartós, stabil. Ennek az oka a szexuális működések leépülése a ritkább, nyugtalanabb, fáradtabban végzett szex miatt. És persze lehet még más is, ami kedvezőtlenül befolyásolta.
  Természetes úton lehet és kell segíteni ezen. Ha nem tudsz felkeresni, akkor válts tagságot a weboldalamra és a doktorvideókban nézz meg mindent, ami érdekel. Aztán kövesd a bemutatásokat és gyakorolj sokat az ajánlott eszközzel.

 7. Nő, 36 éves
  szülés után
  Kedves Szakértő!
  2 gyerekem van, a kicsi 1 éves. Szülés óta sajnos nagyon lecsökkent a libidóm, ha rajtam múlna, szinte nem is gondolnék a szexre. Társul e mellé, hogy egyáltalán nem nedvesedik a hüvelyem, még ha kellő izgalmi állapotba is sikerül kerülnöm. Lehet ezen természetes úton segíteni, vagy egyetlen megoldás a síkosító használata? Lindynette fogamzásgátlót szedek (korom miatt már nem sokáig szeretném), ez csökkentheti a nemi vágyat? Hogy lehetne ezen is javítani? A férjemmel jó a kapcsolatom, nagyon szeretem őt. (Egyébként már régen nem szoptatok.)
  Válaszát előre is hálásan köszönöm!
  36 éves anyuka

Comments are closed.