Élmény együtt – üdülési pályázat nagycsaládosok részére

familybw1800x1200-300x200.jpg

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatot hirdet, mellyel támogatni kívánja a rászoruló nagycsaládosok üdülését állami tulajdonú üdülőiben.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a támogatást névre szóló üdülési szolgáltatásformájában, több választási lehetőséget kínálva állami tulajdonban lévő üdülőkben biztosítja a szociálisan rászorulók kikapcsolódását és pihenését.

Ki pályázhat?

Azon belföldi magánszemély, aki munkaviszonnyal rendelkezik,  akinek a családjában  az egy főre jutó jövedelem a nettó 100.000 Ft-ot nem haladja meg, továbbá három vagy több – 18. életévüket a pályázat benyújtásának napjáig be nem töltött – gyermeket nevel saját háztartásában, akik után jogosultak családi pótlékra.

A kérelem benyújtásának kötelező melléklete:

Munkáltatói igazolás, továbbá Nyilatkozat a család egy főre jutó havi nettó jövedelméről, amelyek kizárólag az Alapítvány által kiadott  formanyomtatványokon nyújthatók be.

Támogatás összege:

A pályázó szülő (munkavállaló) részére 40.000 Ft értékű üdülési szolgáltatást biztosítunk, 10.000 Ft önrész megfizetése mellett. A kérelmezővel együtt igénylő 18 év alatti gyermekek részére az Alapítvány gyermekenként 20.000 Ft értékű üdülési szolgáltatást biztosít, 5.000 Ft önrész megfizetése esetén.

Általános pályázati feltételek

A pályázatok kizárólag az előírt „PÁLYÁZATI ADATLAP 2011.” formanyomtatványon vagy annak másolatán nyújthatók be.
Az egyes pályázati kiírások szövege, valamint a pályázat benyújtásához szükséges adatlap az alapítvány weboldaláról letölthető.

A pályázatot a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványhoz postai úton kell eljuttatni.
Cím: Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány
1590 Budapest, Pf. 11.

A pályázat benyújtási határideje: 2012. január 16. – 2012. február 29.
A támogatás elnyerésére vonatkozó feltételek a pályázati keretösszeg kimerüléséig állnak fenn.

A 2011. évi pályázatok keretében csak azok a személyek részesülhetnek támogatásban, akik 2010-ben nem nyerték el az Alapítvány szociális célú üdülési támogatását.

További részletek ezen a weboldalon találhatóak.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkVintage: stílus a bolhapiacról
Következő cikkTéli családi matinék a Vasúttörténeti Parkban

2 EDDIGI KÉRDÉSEK

  1. Kedves Szerkesztők! Érdekes híradás, hogy a nagycsaládosok pályázhatnak kedvezményes üdülésre, de még “érdekesebb”, hogy január 28-án már nem lehetett a honlapot, így a pályázati nyomtatványokat sem elérni. A helyzet azóta sem változott. Ez az esti mese felnőtteknek? Ha minden úgy végződne, mint a mesében, és tudnának segíteni, megköszönném – a nagycsaládom nevében – . MNK

  2. Kedves Mindenki!

    Pszichológus hallgató vagyok, szakdolgozatomhoz kérek segítséget, melyben szeretném alaposabban megismerni, hogyan alakulnak gyermekes családoknál az életkörülmények, a munkavállalás és a családi élet, illetve hogy a párok hogyan éreznek és mit gondolnak erről, milyen változásokat és esetleges nehézségeket élnek meg kapcsolatukban.

    Olyan anyukák jelentkezését várom, akik teljes családban élnek (anya-apa és közös gyerekek) és legkisebb gyermekük még óvodás korú (azaz 3 – 6-7 éves). További információért és a kitöltés megkezdéséhez a link a következő:
    http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/f5611715c3d227a1f1b170c4c19973f6

    Köszönöm a segítséget:)

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..